Timbavati Game Reserve, Bateleur Safari Camp

Zuid-Afrika

Bateleur Camp is gelegen in het Timbavati Wildreservaat, een buitengewoon safarigebied. Bij Bateleur Safari Camp draait alles om safari! Te voet of in een jeep, alles is mogelijk.

Locatie

Buffels, leeuwen, giraffen en de zeldzame witte leeuw zijn enkele dieren die in het Timbavati Private Nature Reserve te spotten zijn. In dit privé-wildreservaat (grenzend aan het Krugerpark) lopen meer dan 40 zoogdieren vrij rond. Het is een privé-reservaat en dat betekent dat u van de gebaande paden mag met de jeep. Ideaal om nog meer dieren te spotten en dichterbij te komen.

Accommodatie

Het kamp biedt plaats aan maximaal 16 personen en biedt zeer ruime, comfortabele safari-units met een uniek ontwerp. Elke unit heeft een rieten dak en een overdekte patio. De safari-units variëren in grootte, elk met 2 of 4 slaapplaatsen. In elke kamer is een ruim bed aanwezig en ventilator dat werkt op zonne-energie. U heeft de beschikking over een eigen privébadkamer, waarvan sommige een douche buiten hebben.

 

De elektra is beperkt, maar er zijn stopcontacten aanwezig om uw fototoestel of telefoon op te laden.

 

Een aanrader om tijdens zonsopgang of zonsondergang een begeleide tour te boeken. U gaat op pad met een gekwalificeerde ranger die u alles kan vertellen over het gebied en de dieren die er leven. Na de safari is het heerlijk om bij het zwembad bij te komen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Buitenzwembad             
  • Barbecue
  • Lounge
  • Parkeergelegenheid
  • Zwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën