Springbok, Naries Namakwa Retreat

Zuid-Afrika

Het landschap is overweldigend bij Naries Namakwa. Maar dat is niet het enige dat u zal verbazen. Temidden van zeeën aan bloemenvelden verrijzen een statig landhuis en drie betoverende berghuisjes.

Locatie

Namakwaland staat bekend om het landschap dat tijdens het bloemenseizoen in een schilderachtig tafereel verandert. Dit palet aan kleuren wil u niet missen! Houdt u meer van sportieve activiteiten? Ook dan bent u aan het goede adres. In een boot raft u over de ruige Orange River, vlakbij dit bijzondere hotel.

Accommodatie

De vijf ruime kamers in het landhuis zijn klassiek ingericht en kijken uit over een spectaculair berglandschap waar zich tevens drie luxe bergsuites bevinden. Van buiten zien ze eruit als grote bolvormige rotsen. Binnen is de ronde ruimte gedecoreerd met meubels en kleden in aardse kleuren en als middelpunt een comfortabel bed. Met uw hand strijkt u over de ruwe, glooiende vorm van de stenen muren om vervolgens op uw privéterras uit te kijken over een desolaat landschap. Niets en niemand die u hier stoort.

 

Kamertypen:

 

  • Manor House. 5 klassiek ingerichte luxe kamers bevinden zich in het landhuis, de Manor, en hebben een groot tweepersoonsbed en een badkamer met ligbad en aparte douche. Bij een kamer is de douche boven de badkuip.

 

  • Mountain Suites. 3 robuuste huisjes van rotsblokken en stenen muren. Een ervan is rolstoelvriendelijk. Alle comfort is aanwezig alhoewel de airconditioning plaatsgemaakt heeft voor staande ventilators. Elk huisje heeft een eigen houten terras met zitje waar u wordt verleid met een weergaloos uitzicht over de bergen. De maaltijden gebruikt u in het restaurant van de Manor.

 

  • Family Self Catering Cottages. 2 landelijke huisjes, voorzien van de nodige luxe, waaronder een zitkamer met open keuken, een open haard en een terras met braai faciliteiten. Elk huisje heeft twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en badkamer met douche en ligbad. In de andere slaapkamer vindt u twee aparte bedden en een badkamer met douche. Plafondventilators zorgen voor verkoeling. Maximaal 4 personen.
Voorzieningen
  • Ontbijt en diner
  • Kinderen vanaf 12 jaar
  • Talloze activiteiten in de buitenlucht
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën