Drakensbergen, Thendele Camp

Zuid-Afrika

Het Thendele Camp is schitterend gelegen in het Royal Natal National Park, midden in de natuur van Drakensbergen. Thendele is verdeeld in Lower Camp, waar ook de receptie is en het nieuwere Upper Camp. De chalets zijn compleet ingericht en voorzien van een badkamer en keuken.

Locatie

Vanaf Thendele Camp heeft u een panoramisch uitzicht op het spectaculaire Amphitheater van Drakensbergen en kijkt u uit over de Thukela-kloof en waterval. Dit is de op één na hoogste waterval ter wereld, na Angel Falls. Het kamp ligt onder de zandstenen kliffen van Dooley tussen bossen en protea savanne. De ideale plek als u een wandelliefhebber met ervaring bent.

Accommodatie

Thendele Camp bestaat uit twee accommodatie-eenheden, het oudere oorspronkelijke kamp dat Lower Camp heet en het meer recent gebouwde camp; Upper Camp. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar voorzien van een ventilator, televisie en eigen badkamer. De accommodatie heeft geen restaurant, maar wel een keuken waar u uw eten kunt opwarmen. Liever niet zelf koken? In de omgeving zijn diverse restaurants waar u wat kunt eten.

 

Kamertypes:

  • Chalets: er zijn een aantal chalets voor twee of vier personen. Ook ideaal dus als u met kinderen door Zuid-Afrika reist. De chalets zijn volledig uitgerust met een open slaap- en woongedeelte, aparte keuken en een badkamer.
  • Cottage: in de cottage kunt u verblijven met maximaal zes personen. De cottage is volledig uitgerust met een open woonruimte, aparte keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Een kok is aanwezig.
  • Thendele lodge: deze lodge is ook geschikt voor zes personen. De lodge ligt wat verscholen in het park. Het is volledig uitgerust met een lounge, eetkamer, keuken en drie slaapkamers met en-suite badkamer. Een kok is aanwezig.
Voorzieningen
  • Excursiemogelijkheden
  • Familiekamers
  • Parkeergelegenheid
  • Barbecue-faciliteiten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën