Mkuze, Lake Jozini, Shayamanzi Houseboat

Zuid-Afrika

Een unieke ervaring: slapen op het water. Stap aan boord van Shayamanzi Houseboat en ontdek de wateren van de Pongolapoort Dam, die samenvloeien met Lake Jozini.

Locatie

Aan boord kunt u genieten van het prachtige landschap van de Lebombo Mountains en wilde dieren van het Pongola Game Reserve aan de oevers van Lake Jozini (ook bekend als Pongolapoort Dam). Geniet van de rust en kalmte van het open water, de sensatie van het tijgervissen of het avontuur van het mountainbiken in het hart van Zululand! Bij Shayamanzi neemt u de tijd om de bijzondere wonderen van Afrika te waarderen.

 

 

Accommodatie

Er zijn twee verschillende housebaots in Mkuze en omgeving. We lichten de belangrijkste faciliteiten per boot hieronder aan u toe.

 

  • De twee woonboten zijn uitgerust met een eethoek, een bar en een hot tub. Shayamanzi I beschikt over zes luxe hutten met airconditioning en eigen badkamer. Elke hut biedt plaats aan 2 passagiers.
  • Shayamanzi II beschikt over zes deluxe en vier en-suite hutten. De deluxe hutten, zijn licht en luchtig ingericht met grote glazen schuifdeuren. U heeft hier uitzicht op het water.
  • De vier pontonhutten op het benedendek hebben twee ramen met patrijspoorten vanuit hun tweepersoonsbedden. Deze hutten hebben ook een kleine zithoek, die kan worden omgebouwd tot bedden voor jonge kinderen. Shayamanzi ll biedt plaats aan 20 volwassenen en 4 kinderen (Pontoon Cabins).

 

Het eetgedeelte beschikt over grote ramen waardoor u tijdens de maaltijden geniet van uitzicht op bergen en het meer. De chef-kok zorgt voor lekkere maaltijden die gezamenlijk gegeten worden.

Voorzieningen
  • Bar
  • Uitzicht op de bergen en meer
  • Airconditioning
  • Zonnedek
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën