Makalali Wildreservaat, Makalali Game Lodge

Zuid-Afrika

Speuren naar wilde dieren, slapen in een fabelachtige safari lodge en lekker eten en drinken. Makalali Game Lodge is anders en tart alle beschrijving. 

Locatie

Makalali Game Lodge is gelegen in het Makalali Wildreservaat, een 26.000 ha privé wildconcessie ten westen van het Krugerpark. De olifantsrivier kronkelt zich een baan door Makalali, dat zijn grenzen deelt met twee andere wildparken. Door het ontbreken van hekken, bewegen de wilde dieren zich vrij. In Makalali speurt u op uw gemak naar leeuwen, neushoorns, luipaarden, hyena’s en olifanten, om er maar een paar te noemen. Het park doet zijn naam eer aan: makalali betekent ‘rust’.

Accommodatie

Treed binnen in een wereld waar dieren, natuur en cultuur samenkomen. Beschut door schaduwrijke jakhalsbes- en vijgenbomen, treft u in Makalali Game Lodge 3 intieme kampen (Emtomeni, Mkhiwa en Tandane), gelegen langs een rivier. Elk kamp heeft, maar 6 huisjes, een eigen boma-restaurant en zwembad. Over wiebelende hangbruggen loop je van het ene naar het andere kamp. Kegelvormige strodaken hangen over uw huisje met open haard, badkuip, buitendouche en overdekt terras. Stuk voor stuk sprookjesachtig ingericht met Afrikaanse ornamenten, maskers, kroonluchters en kaarsenhouders. De huisjes zijn groot genoeg voor een extra bed (slaapbank). De gehele lodge ademt een eclectische Afrikaanse mix. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u genieten van de faciliteiten van de lodge.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Game drives
  • Massages
  • Excursie per heteluchtballon
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën