Franschhoek, Maison Chablis

Zuid-Afrika

Tussen majestueuze bergen in het idyllische Franschhoek ligt Maison Chablis, een luxe accomodatie in Georgiaanse stijl.

Locatie

Maison Chablis ligt op midden in het historische centrum van Franschhoek. Wandel op uw dooie akkertje naar de sfeervolle straatjes met leuke winkeltjes, fameuze restaurants, intrigerende musea en stijlvolle galeries. U rijdt bovendien gemakkelijk naar wereldberoemde wijnhuizen (of koop een kaartje voor de Franschhoek Wine Tram en laat u comfortabel naar de wijngaarden rijden). De kust is trouwens nog een uurtje rijden!

Accommodatie

Maison Chablis is omringd door oude eikenbomen in een rustig zijstraatje van Huguenot Road, de hoofdstraat. Aan het statige, witte huis ligt een mooie tuin met oude bomen en een zwembad. Wat een plaatje! ’s Ochtends geniet u van het uitgebreide ontbijtbuffet in de zonovergoten ontbijtkamer en ’s avonds vindt u rust en stilte in uw kamer, van alle luxe voorzien en stijlvol ingericht. Niet alleen de naam van het guesthouse maar ook de vele impressionistische schilderijen aan de muur geven Maison Chablis een aangenaam Frans tintje. Bonne Nuit!

 

Kamertypen:

Maison Chablis heeft zeven elegante airconditioned kamers met modern meubilair en een eigen badkamer. U kiest zelf tussen een groot tweepersoonsbed of twee enkele bedden.

 

  • Standard. 3 kamers, waarvan een op de eerste verdieping en twee op de begane grond met directe toegang en een kleine privépatio aan de tuin. Badkamer met toilet en douche.

 

  • Superior. 4 kamers, zoals de standard maar dan groter. Er zijn twee superior kamers op de begane grond met badkamer en douche. Deze kamers hebben een directe toegang en een kleine eigen patio aan de tuin. Twee superior kamers liggen een verdieping hoger. Een ervan is toegankelijk van buiten met een eigen wenteltrap naar boven en heeft een kleine patio. Hier is een grote badkamer met douche. De andere superior kamer op de eerste verdieping heeft een grote badkamer met aparte douche en ligbad.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Ontbijt
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
  • Televisie
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën