Sabi Sands Wildreservaat, Lion Sands River Lodge

Zuid-Afrika

Een reis in Zuid-Afrika heeft drie hoofdingrediënten: Speuren naar wilde dieren, overnachten in goede hotels en niet onbelangrijk, lekker eten en drinken. In Lions Sands River Lodge in het Sabi Sands Wildreservaat smelten ze samen tot een likkebaardend gerecht.

Locatie

Sabi Sands Wildreservaat is een gerenommeerd privé wildpark, dat zijn grenzen deelt met het grote Krugerpark. Door het ontbreken van hekken is er een vrije migratie aan dieren, waaronder de Big Five. Het wildreservaat ontleent zijn naam aan twee belangrijke rivieren die het gebied doorkruisen; de Sabie en de Sand rivier. Lion Sands River Lodge ligt aan de oever van de Sabie rivier.

Accommodatie

De 20 luxe huisjes van Lion Sands River Lodge zijn ruim, met een riante badkamer met een ligbad en aparte douche. Grote schuifduren openen naar de langgerekte houten veranda met zicht op de Sabie rivier. Alles beschut onder bladerrijke bomen, midden in de bush. U kunt het slechter treffen. Als het u te warm wordt, bieden twee (verwarmde) zwembaden uitkomst. Op koele winteravonden kruipt u in de lounge bij de receptie dicht bij de open haard terwijl buiten de nachtgeluiden langzaam toenemen. Nog spannender is het als u ’s avonds dineert in de boma, onder een heldere hemel met fakkelvuur. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, koffie, thee, frisdrank, bier en lokale wijnen en alcoholische dranken inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- en avondsafari. In de tijd tussen de twee safari’s kunt u genieten van de faciliteiten van de lodge. Vanaf twee grote panoramadeks (de receptie en de Sabie rivier) kunt u de omgeving afturen naar wilde dieren. Wat dacht u van een ontspannende massage in de Lalamuka Spa?

 

Kamertypen:

  • Luxury. Deze 12 huisjes (66m2) met aircondtioning hebben een groot tweepersoonsbed met daarboven een muskietennet, ruime badkamer en klein zitgedeelte. Grote schuifpuien zorgen voor veel zonlicht in de kamer en openen naar de veranda waar u vanuit twee comfortabele fauteuils recht de bush in kijkt.

 

  • Superior Luxury. Nagenoeg hetzelfde als de Luxury, maar deze 6 huisjes zijn een stuk groter (98m2). U heeft een buitendouche, zodat u de dag fris kunt beginnen in de aangename ochtendzon. Vier van deze huisjes hebben een tussendeur, zodat ze samengevoegd kunnen worden voor gezinnen met kinderen.

 

  • River Suite. Deze 2 huisjes zijn het grootst (102m) en liggen het verst verwijderd. Ze bieden daardoor nog meer privacy. Ook de veranda is veel groter. Uiteraard heeft de River Suite ook een buitendouche.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wifi (bij de receptie, lounge en bar)
  • Game drives
  • Spa &Wellness
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën