Franschhoek, La Petite Ferme

Zuid-Afrika

Een awardwinnend restaurant, een charmante wijnmakerij en een mooie suite met uitzicht over de Franschhoek Valley: een vakantiedroom komt uit in La Petite Ferme.

Locatie

Hooggelegen boven de Franschhoek Valley, temidden van talloze wijngaarden, ligt La Petite Ferme. Wat een geweldig uitzicht over de vallei! Dit is het moment een wijntoer te doen en te proeven waarom de Zuid-Afrikaanse wijnen zo geliefd zijn. Er zijn talloze wijnboerderijen en chocoladeproeverijen in de buurt, maar ook te paard of met een mountainbike kunt u de omgeving (en de wijn!) leren kennen...

Accommodatie

La Petite Ferme heeft prachtige kamers voorzien van alle comfort en gemak. De omgeving is best magisch – zelfs in het zwembad geniet u van het uitzicht. Tijdens de zonsondergang neemt u plaats op het terras of op een bankje op het gazon en terwijl de zon de vallei betovert, nipt u aan een drankje. De gerechten in het restaurant zijn bovendien heerlijk! Fijnproevers zullen smullen.

 

Kamertypen:

 

  • Vineyard Suites. Vanuit uw hemelbed kijkt u uit over een wijngaard van Sauvignon Blanc. Er zijn 5 kamers, elk met een badkamer met een bad en douche, een open haard en een eigen terras met klein zwembad. De kamers variëren in grootte, decoratie en luxe: U heeft de keuze tussen Africa, Deluxe, Vista, Champagne en Provencal.

 

  • Manor House. Deze 4 suites zijn net zo mooi en luxe als de Vineyard Suites, maar grenzen aan het restaurant en hebben uitzicht over een Merlot-wijngaard. Kies tussen La Petite, Library, Verandah of de Bridal Suite.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wijnmakerij
  • Ontbijt
  • Terras met uitzicht over de vallei
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën