Klaserie Wildreservaat, Ndzuti Safari Camp

Zuid-Afrika

Nzduti Safari Camp is een klein safarikamp met een relaxte, informele sfeer. Het is gelegen in het Klaserie Wildreservaat, waar u in open landrovers dwars door de bush op zoek gaat naar beestachtig wild.

Locatie

Klaserie Wildreservaat is een wildrijk reservaat, dat zijn grenzen deelt met het Timbavati Wildreservaat en het grote Krugerpark. Door het ontbreken van hekken is er een vrije migratie aan dieren, waaronder de Big Five. Nzduti Safari Camp ligt in het hart van Klaserie en is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Hoedspruit en Hazyview. Vliegen kan ook, vanuit o.a. Johannesburg naar Hoedspruit.

Accommodatie

Nzduti Safari Camp is een heerlijke kampeerplek midden in de bush. De lodge met zijn kenmerkende strodak, heeft wel wat weg van een guesthouse met de huiskamer, open keuken en patio als de centrale ontmoetingsplek. Aan weerszijden van de lodge zijn in totaal 4 comfortabele kamers, voor maximaal 8 gasten: kleinschalig en informeel. Ze zijn niet groot, maar alles wat u in principe nodig heeft, is aanwezig. Een groot bed en een badkamer met douche. In de tuin is een boma, zwembad en uitkijkpost op een waterplas.

 

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, net als dagelijks een ochtend- en avondsafari. Na het ontbijt kunt u met de ranger een wandelsafari maken, waar de focus gericht is op klein wild, insecten en flora.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant en bar
  • Game drives
  • Wandelsafari
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.