Timbavati Game Reserve, Kambaku Safari Lodge

Zuid-Afrika

Kambaku Safari Lodge is een kleinschalige, luxe, ecologische lodge, gelegen in het Timbavati Wildreservaat. De kleine waterput is een gewilde bron voor dorstige dieren.

Locatie

Kambaku Safari Lodge is gelegen in het Timbavati Wildreservaat, dat grenst aan het centrale gedeelte van het Krugerpark. Er zijn geen hekken tussen de twee wildparken, zodat de dieren zelf hun leefwereld kunnen uitkiezen. Timbavati is het enige wildreservaat waar de zeldzame witte leeuw in de vrije natuur voorkomt. Behalve leeuwen leeft hier veel wild waaronder luipaarden, neushoorns, buffels, olifanten en ruim driehonderdzestig vogelsoorten.

Accommodatie

Kambaku was een van de ‘Magnificent Seven’: zeven legendarische olifanten met immense slagtanden, die in de tweede helft van de vorige eeuw door het Krugerpark zwierven. Om die herinnering levend te houden, dragen de riante bungalows hun namen. Elk van de 8 bungalows heeft een groot tweepersoonsbed (of twee aparte bedden) met een muskietennet. Om de impact op de bush zo gering mogelijk te houden, werken alle apparaten en lampen op zonne-energie. Wees gerust, uw bungalow is uitgerust met een stopcontact voor het opladen van uw mobiele apparaten. Een plafond ventilator zorgt voor verkoeling. Buiten op uw veranda heeft u zicht op de waterput. Het restaurant, de bar, lounge en bibliotheek bevinden zich allemaal in de main lodge. Hier is tevens wifi voor uw contact met de buitenwereld. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, koffie/thee, frisdrank, bier en lokale alcoholische dranken inbegrepen, evenals dagelijks een ochtend- of avondsafari, te voet of per open landrover.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wifi
  • Game drives
  • Safariwandelingen
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën