Amakhala Game Reserve, Hillsnek Safari Lodge

Zuid-Afrika

Sublieme ligging op een bergwand met onbelemmerd uitzicht op de laaggelegen vlakte. Hillsnek Safari Lodge ademt safari en luxe tot in de kleine details. Hadden we u al verteld dat u hier overnacht in een grote safaritent met eigen panoramadek?

Locatie

Het Amakhala National Park is een pittoresk wildpark met een groot aanbod aan dieren, waaronder de Big Five. De Bushmans rivier doorkruist het spectaculaire natuurpark. Hillsnek Safari Lodge ligt op een bergwand en kijkt uit over een eindeloze Afrikaanse vlakte. Wat dat betreft heeft het landschap hier wel wat weg van de imposante Ngorongoro krater in Tanzania. De zonsondergang is onvergetelijk. Behalve het Amakhala Wildreservaat, kunt u in de omgeving het Addo Elephant Park of de stad Grahamstown bezoeken.

Accommodatie

De lodge en safaritenten van Hillsnek Safari Lodge in het Amakhala Game Reserve hebben grote, houten terrassen vanwaar u uitkijkt over de Afrikaanse vlakte. Elke tent heeft aan de achterkant een badkamer met ligbad en douche èn een houten looppad naar de buitendouche. Ontbijt, lunch en diner zijn stuk voor stuk om van te watertanden, zo lekker en mooi opgediend. Vanuit het zwembad kijkt u ver de horizon in. Ziet u daar die kudde giraffen? Even de verrekijker erbij pakken. Wacht tot de zon ondergaat en de kleuren in de lucht u betoveren. ’s Avonds geniet u bij het haardvuur van een fonkelende sterrenhemel.

 

Kamertypen:

 

  • Luxury Safari Tent. De lodge leidt u over houten looppaden naar 4 luxe, canvas safaritenten voorzien van een een ruime badkamer en buitendouche. De tenten zijn zo gelegen dat ze uw privacy garanderen. Vanaf uw grote houten terras met zitje heeft u een onvergetelijk uitzicht. U waant zich echt even alleen op de wereld! Een van de tenten is een familietent die naast een tweepersoonsbed ook over een slaapbank beschikt.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wifi
  • Game drives
  • Buitendouche
  • Terras met panoramisch uitzicht

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën