Port Elizabeth, Hacklewood Hill Country House

Zuid-Afrika

Alsof u een stapje terugzet in de tijd. Het statige Hacklewood Hill Country House in Port Elizabeth is een schitterend Victoriaans huis uit 1898 waar ‘fine dining’ en goed gastheerschap tot in de puntjes is verzorgd.

Locatie

Hacklewood Hill Country House ligt mooi verstopt tussen oude bladerrijke bomen in de chique, groene woonwijk Walmer. Het vliegveld ligt naast de deur en zowel het centrum, de haven als het strand zijn met de auto vlakbij.

Accommodatie

Blikvanger van Hacklewood Hill Country House is ongetwijfeld het prachtige Victoriaanse huis uit 1898 dat nog altijd de elegantie en koloniale grandeur van weleer ademt. De inrichting en het decor van het huis met zijn 8 kamers zijn tot in detail verzorgd: fraaie antiek meubilair, porseleinen vazen en borden, gelakte houten vloeren, glinsterende kroonluchters, oude schilderijen, grote vloertapijten, dikke gordijnen en Britse Laura Ashley-achtige stoffering (veel bloemetjes en natuurprints). Alle kamers hebben een klein balkon met zitje en uitzicht op de dichtbegroeide Engelse tuin en het zwembad. De badkamers zijn ruim met uiteraard een antieke badkuip en aparte douche. Vanzelfsprekend ontbreken de moderne faciliteiten niet. Culinaire verwenning in het restaurant en thee met een wolkje melk in de woonkamer. “Shall I bemother?”

Voorzieningen
  • Restauranten bar
  • Zwembad
  • Tuin
  • Tennisbaan
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën