Addo Elephant National Park, Elephant House

Zuid-Afrika

Na een dag vol indrukken van uw safari in het Addo Elephant National Park, is het heerlijk om te relaxen bij het zwembad, nippend aan een cocktail of helemaal tot rust komen in de tuin. Het vlakbij gelegen Elephant House is hiervoor dé perfecte plek.

Locatie

Elephant House ligt vlakbij de hoofdingang van het Addo Elephant National Park. Een ideale plek als u de volgende dag al vroeg op pad wilt. Het charmante guesthouseligt in de Sunday River Valley, een zonovergoten vallei dat wereldberoemd is om al zijn citrusgaarden. Naast een bezoek aan het Addo Elephant National Park kunt u vanuit Elephant House talloze activiteiten ondernemen, zoals een kanotocht, bergwandeling of een township! Binnen een uur rijdt u naar Port Elizabeth.

Accommodatie

In Elephant House voelt u zich meteen thuis. In de gezellige huiskamer, lounge, eetkamer en de veranda liggen grote tapijten en hangen oude schilderijen, uit de privécollectie van Clive, de eigenaar. Antieke meubels, Perzische tapijten en Afrikaanse kunst creëren een koloniaal Afrikaans sfeertje. U verblijft in ruime slaapkamers met grote veranda’s. Alle kamers grenzen aan de idyllische tuin, overwoekerd met bougainville in rood, roze en wit. Aan de overkant van het guesthouse vindt u de Stable Cottages. Dit waren ooit de paardenstallen. Nu liggen rondom een groot gazon met zwembad een aantal moderne bungalows, elk met eigen veranda. Mooi en groot maar niet de idyllische sfeer van het koloniale woonhuis. Zowel de kamers in Elephant House als in de Stable Cottages zijn voorzien van alle comfort en faciliteiten.

 

Kamertypen:

 

  •  Standard Cottage. 2 kamers met privéveranda en klein hofje. Groot tweepersoonsbed en twee aparte bedden. Grote badkamer met douche. Maximaal 4 personen.

 

  •  Luxury Terrace. 2 kamers op de eerste verdieping met gedeeld balkon. Badkamer met douche en ligbad. Een extra eenpersoonsbed, geschikt voor een derde persoon of twee kinderen. Maximaal 4 personen.

 

  • Luxury Colonial. 7 kamers verspreid in de weelderige tuin. Er kan een extra bed geplaatst worden. Deze kamers hebben dezelfde faciliteiten als LuxuryTerrace maar als extra een open haard en buitendouche.

 

  • Stable Cottages. 6 moderne grote huisjes met rieten dak en grote privéveranda. Er is een kleine kitchenette met eethoek. De badkamer heeft bad en douche. Er zijn 2 family suites met elk een tweede slaapkamer. De stable cottages liggen rondom een groot gazon met zwembad.

 

Voorzieningen
  • Twee zwembaden
  • Restaurant
  • Gamedrives per landrover naar Addo Elephant National Park
  • Wasservice
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën