Robertson, Ballinderry Guesthouse

Zuid-Afrika

Het Ballinderry Guesthouse is het fijne gastenhuis van Luc en Hilde die België verruilden voor het pittoreske Robertson in de Kaapse wijnlanden. Alle zes kamers zijn verschillend in grootte maar compleet en stijlvol ingericht met moderne Afrikaanse kunst.

Locatie

U loopt vanuit uw hotel zo om de hoek het centrum van Robertson in voor winkeltjes, koffiebars of restaurants. In de regio liggen talloze wijnhuizen waar u (vaak gratis) kunt wijnproeven! Het landschap is magisch, met veel kleurrijke bloemen en inheemse planten. Sportievelingen halen eveneens hun hart op: de omgeving met de Breede Rivier is ideaal voor watersporten als raften of kanoën.

Accommodatie

Het Ballinderry Guesthouse heeft een grote groene tuin waar u lekker van de zon kunt genieten en een boek kunt lezen. Als het te warm wordt, neemt u gewoon een frisse sprong het zwembad in! Schaduw vindt u op het overdekte terras bij het zwembad. Luc en Hilde serveren bovendien een heerlijk ontbijt. Goed om de dag te beginnen. ’s Avonds is het fijn om in de huiskamer met andere gasten een lekker wijntje te drinken en te verhalen over uw belevenissen in Zuid-Afrika.

 

Kamertypen:

 

  • Comfort Room. Een klein huisje met directe ingang aan de voortuin. Eenvoudige comfortabele kamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche.

 

  • Standard Rooms. Frisse kamers, waarvan twee met groot tweepersoonsbed en badkamer met bad en douche. Eén kamer heeft twee enkele bedden en een badkamer met alleen douche.

 

  • Luxury Rooms. Extra mooie kamers met groot tweepersoonsbed en zitgedeelte. Twee kamers vindt u in de tuin aan het zwembad, de derde ligt op de eerste verdieping met een fraai zicht op oude eiken.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën