Durban, Audacia Manor

Zuid-Afrika

Het statige Audacia Manor is een historisch erfgoed uit 1928 en combineert elegante luxe met een onberispelijke service. Hooggelegen in Berea, een chique wijk in Durban.

Locatie

Hoge muren met daarachter kapitale huizen in strak onderhouden tuinen met hoge palmbomen: in de chique wijk Berea wonen de gefortuneerden van Durban. Hier vindt u Audacia Manor, een statig pand uit 1928.

Accommodatie

Door de indrukwekkende poort, langs het zwembad in de tuin, bereikt u de trappen van Audacia Manor. Eenmaal binnen in het grote huis, wandelt u in een levend stukje geschiedenis. Aan de wand verhalen schilderijen en oude zwart-wit foto’s over Durbans glorieuze tijdperk. De lounge, eetzaal, bibliotheek en de 10 kamers in het grote huis imponeren met hoge plafonds, prachtige tapijten en antiek meubilair. Wat de kamers betreft, ze zijn heerlijk ruim! Dat het u aan niets zal ontbreken, spreekt voor zich. Het grote zwembad is een cadeautje met Durbans subtropisch klimaat.  

 

Kamertypen:

 

  • Luxury Room. Met hun blik gericht op zee, etaleren deze 6 kamers een groot tweepersoonsbed, een luxe badkamer met Victoriaanse badkuip en douche, volledig gevulde minibar, CD en DVD-speler, tv, wifi en alle andere alle denkbare comfort.

 

  • Superior Room. Hetzelfde als Luxury kamer maar op een andere plek in het huis. De badkamer heeft een ligbad met thermische spa-faciliteiten.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Groot zwembad
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën