Klaserie Nature Reserve, Africa on Foot

Zuid-Afrika

Geen elektriciteit, maar parafine lampen, kaarslicht en fakkels. Africa on Foot is een klein en authentiek safarikamp, gelegen in het Klaserie Wildreservaat. Even ontsnappen uit het moderne stadsleven en onthaasten in de natuur.  

Locatie

Klaserie Wildreservaat is een wildrijk reservaat, dat zijn grenzen deelt met het Timbavati Wildreservaat en het grote Krugerpark. Door het ontbreken van hekken is er een vrije migratie aan dieren, waaronder de Big Five. Africa on Foot ligt in het hart van Klaserie en is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Hoedspruit en Hazyview. Vliegen kan ook, vanuit o.a. Johannesburg naar Hoedspruit.

Accommodatie

Africa on Foot is een luxe kampeerplek midden in de bush, waar u 5 comfortabele,rondvormige huisjes met een strodak treft. Ze dragen klinkende namen als Maroela, Ghwarrie, Rooibos, Hardekool en Tjankiebos. Elk huisje heeft een groot tweepersoonsbed (of twee aparte bedden) met muskietennet en een badkamer met toilet en douche. Sommige huisjes hebben een buitendouche. Maroela en Hardekool hebben elk twee slaapkamers wat ze ideaal voor gezinnen maakt (max. 4 personen).

 

Romantische koppels (droomnajagers en andere avonturiers) kiezen voor de boomhut, die een stuk verder is gelegen. De boomhut bestaat uit meerdere verdiepingen: de slaapkamer, de zitkamer en op de begane grond de badkamer met toilet en douche.

 

Africa on Foot wordt verlicht met parafine lampen, kaarsen en fakkels. Elektriciteit (en telefoon) is slechts aanwezig bij de receptie en dus dé ontmoetingsplek voor het opladen van camera’s en mobiele apparaten. De sfeer is prettig informeel. Dat merkt u vooral tijdens het avondeten; met alle gasten samen aan een grote tafel. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen, net als dagelijks een ochtend- en avondsafari. Na het ontbijt kunt u eventueel met de ranger een wandelsafari maken.

Voorzieningen
  • Klein zwembad
  • Restaurant en bar
  • Game drives
  • Wandelsafari
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën