Excursie
Hele dag

 

Typisch Kaapse gerechten en bekroonde Zuid-Afrikaanse wijnen doen u watertanden. Deze dagexcursie is een culinair feestje in de romantische wijnlanden van Stellenbosch.

 

 

Uw dag begint middenin de wijnlanden in de tweede oudste stad van Zuid-Afrika: Stellenbosch. Met een kleine groep en een culinaire gids verkent u het historische hart van dit prachtige landelijke stadje. Dit is uw kans om de Kaapse keuken uit te proberen en gerechten te proeven zoals biltong, bobotie, koeksisters en melktert. U maakt een gastronomische reis langs kleurrijke bewoners en de oudste winkel van Stellenbosch. In het oudste hotel van het land staat een traditioneel lunchplankje voor u klaar.

 

’s Middags reist u naar wijndomein Waterford Estate, gelegen in de pittoreske Blaauwklippen Valley. U bent omgeven door citroenbomen, waterpartijen en glooiende gazons. Paarse lavendelstruiken verspreiden hun geur over het hele gebied. In de wijnkelder krijgt u een korte uitleg over wijnproductie, daarna springt u in een jeep op safaritocht door schilderachtige wijngaarden. Terwijl u geniet van wijnen die diverse prijzen hebben gewonnen, leert u alles over de biodiversiteit van dit paradijs voor de wijnbouw. Op de terugweg naar de wijnboerderij combineert u een bijzondere wijn met een stukje chocolade. Dan pas is uw wijnreis écht compleet.

 

  • Duur: 8 uur
  • Beschikbaarheid: maandag – zaterdag
  • Ophaaltijd: 09:30u
Ontdek ook deze excursies
Township in de Kaapse Wijnlanden
Stellenbosch

Township in de Kaapse Wijnlanden

De wijnlanden rond Stellenbosch zijn wereldberoemd, maar met deze excursie leert u de streek op een heel...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.