Excursie
Kwart dag

Zuid-Afrika is het land van safari’s – niet alleen in wildparken, maar ook op zee! Met deze excursie ontdekt u de wonderen van de Indische Oceaan.

 

 

In de ochtend reist u zelfstandig naar Plettenberg Bay, waar bij Central Beach uw boot voor u klaar ligt. Tijd voor avontuur! U maakt een prachtige tocht door de baai, maar houd ook een oogje op zee. Met een beetje geluk springen de dolfijnen uit de oceaan: gewone dolfijnen, maar ook tuimelaars en bultrugdolfijnen. Reist u tussen juli en november? Dan profiteert u van het walvisseizoen! U gaat op zoek naar de Bryde walvis, zuidkapers en de bultrug – de één nog mooier om te zien dan de ander. Bovendien ziet u een kolonie Kaapse pelsrobben, haaien en talloze vogels. Beter dan dit kan uw oceaansafari niet worden!

Uw excursie wordt geregeld door Ocean Blue Adventures. Dit bedrijf, met een professionele crew aan boord, biedt een unieke beleving voor reizigers die graag walvissen willen zien. De regelgeving ter bescherming van de dieren is strikt en normaal dienen boten een afstand van driehonderd meter van de walvissen te houden. Ocean Blue heeft speciale vergunningen waarmee het is toegestaan tot vijftig meter afstand te komen. Als de walvissen zelf de boot benaderen, mag de boot blijven liggen. U loopt dus een grote kans om de giganten van dichtbij te kunnen zien! Het vervoer naar en van Central Beach kan worden geregeld tegen een meerprijs.

 

  • Duur: 2 uur
  • Beschikbaarheid: dagelijks (behalve 25/12 en 01/01)
  • Ophaaltijd: 09:30u, 12:00u, 14:30u
Ontdek ook deze excursies
Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen