Excursie
Hele dag

Een spectaculair uitzicht over Kaapstad vanuit een helikopter en lunch met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Deze dagexcursie is een 'once-of-a-lifetime' beleving.

 

Een gids staat voor u klaar bij uw hotel en opent glimlachend de autodeur voor u: tijd voor een stadstour! U trekt langs alle hoogtepunten van de Moederstad en glijdt met de kabelbaan naar het dak van de Tafelberg - Kaapstad ligt aan uw voeten. Het uitzicht op de stad aan de helderblauwe oceaan is adembenemend. En het kan nog beter! U daalt af naar het gezellige V&A Waterfront en stapt aan boord van een helikopter. Vijftien minuten lang cirkelt u boven Kaapstad en vergaapt u zich aan de fenomenale stranden Clifton en Camps Bay, de imposante aanblik van de Tafelberg en bergketen The Twelve Apostels.

 

Terug bij het V&A Waterfront brengt uw gids u naar het Azure Restaurant, fantastisch gelegen aan The Twelve Apostels. Het is tijd voor een heerlijke driegangenlunch (exclusief drankjes), terwijl u uitkijkt over de Atlantische Oceaan! Na uw lunch kunt u een korte wandeling over The Twelve Apostels maken, maar u kunt natuurlijk ook gewoon nòg een Kaaps wijntje bestellen en wegdromen bij het betoverende panorama. Uw gids brengt u weer naar uw hotel terug.

 

Extra optie: laat u door de helikopter bij het Azure Restaurant afzetten!

 

Duur: 6 uur

Beschikbaarheid: dagelijks

Ophaaltijd: 11:00u

Ontdek ook deze excursies
Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen