Excursie
Hele dag

Een spectaculair uitzicht over Kaapstad vanuit een helikopter en lunch met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Deze dagexcursie is een 'once-of-a-lifetime' beleving.

 

 

Een gids staat voor u klaar bij uw hotel en opent glimlachend de autodeur voor u: tijd voor een stadstour! U trekt langs alle hoogtepunten van de Moederstad en glijdt met de kabelbaan naar het dak van de Tafelberg - Kaapstad ligt aan uw voeten. Het uitzicht op de stad aan de helderblauwe oceaan is adembenemend. En het kan nog beter! U daalt af naar het gezellige V&A Waterfront en stapt aan boord van een helikopter. Vijftien minuten lang cirkelt u boven Kaapstad en vergaapt u zich aan de fenomenale stranden Clifton en Camps Bay, de imposante aanblik van de Tafelberg en bergketen The Twelve Apostels.

 

Terug bij het V&A Waterfront brengt uw gids u naar het Azure Restaurant, fantastisch gelegen aan The Twelve Apostels. Het is tijd voor een heerlijke driegangenlunch (exclusief drankjes), terwijl u uitkijkt over de Atlantische Oceaan! Na uw lunch kunt u een korte wandeling over The Twelve Apostels maken, maar u kunt natuurlijk ook gewoon nòg een Kaaps wijntje bestellen en wegdromen bij het betoverende panorama. Uw gids brengt u weer naar uw hotel terug.

 

Extra optie: laat u door de helikopter bij het Azure Restaurant afzetten!

 

Duur: 6 uur

Beschikbaarheid: dagelijks

Ophaaltijd: 11:00u

Ontdek ook deze excursies
Kaapstad te voet en op de fiets
Kaapstad

Kaapstad te voet en op de fiets

Een stadstour in historisch Kaapstad en fietsen door de pittoreske wijngaarden in Constantia. Deze veelzijdige...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.