Excursie
Hele dag

Kajakken tussen de pinguïns, lunch aan zee en adembenemende uitzichten bij Kaap de Goede Hoop. Deze dagexcursie is een bijzondere aanbeveling voor actieve reizigers.

 

 

Kajakken is de ideale manier om van de natuur rondom Kaapstad te genieten. Uw avontuur begint In het kustplaatsje Simon’s Town, gelegen aanFalse Bay op het Kaapse Schiereiland. U stapt in een kajak, gaat er lekker voor zitten en beleeft de Kaap vanaf zee. Nog nooit eerder in een kajak gezeten? Geen zorgen: de tweepersoons kajakken zijn stabiel en juist perfect voor diegenen zonder ervaring. U peddelt langs de haven op weg naar Boulder’s Beach: een schitterend strand dat beroemd is door de enorme pinguïnkolonie die hier tussen de rotsen leeft. Als u na uw kennismaking met de pinguïns nog tijd over heeft, neemt u even pauze met wat lekkers op een pittoresk, afgezonderd strandje waar u kunt zwemmen en snorkelen. Reist u tussen juli en december, dan wacht u nog een extraatje. De zuidkaper-walvis zwemt dan in de wateren rondom Kaapstad - wie weet komt u oog in oog te staan met deze indrukwekkende zeezoogdieren.

 

Voordat u weer op pad gaat, schuift u, bij een restaurant aan zee, aan voor een welverdiende lunch. Daarna reist u naar het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat, één van de hoogtepunten van het Table Mountain National Park. Jarenlang was het hier een komen en gaan van zeevaarders – ‘de Kaap’ is nog steeds alom bekend. Eigenlijk kunt u Kaap de Goede hoop en Kaappunt niet missen tijdens uw verblijf in Kaapstad! U wandelt door een kleurrijk landschap van fynbos, tussen antilopen, bavianen, Kaapse bergzebra’s en ruim tweehonderdvijftig soorten vogels. Het is een prachtig landschap met slingerende paadjes, verlaten stranden en picknickplekjes. Geniet van de aanblik van de vuurtoren bij Cape Point en reis naar Kaap de Goede Hoop. In de middag rijdt u terug langs Noordhoek, Chapman’s Peak Drive, Hout Bay en de Atlantische Kust.

 

  • Duur: 9 uur
  • Beschikbaarheid: dagelijks
  • Ophaaltijd: 08:00u
  • Inclusief: kajakken, pinguïnkolonie bij Boulder’s Beach, snorkelmateriaal, Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat, Chapman’s Peak
  • Maaltijd: Lunch
Ontdek ook deze excursies
Kaapstad te voet en op de fiets
Kaapstad

Kaapstad te voet en op de fiets

Een stadstour in historisch Kaapstad en fietsen door de pittoreske wijngaarden in Constantia. Deze veelzijdige...

Culinair wandelen en wijnproeven
Stellenbosch

Culinair wandelen en wijnproeven

 

Typisch Kaapse gerechten en bekroonde Zuid-Afrikaanse wijnen doen u watertanden. Deze dagexcursie is een...

Constantia Wijnlanden op de fiets
Kaapstad

Constantia Wijnlanden op de fiets

In het oudste wijnhuis van Zuid-Afrika proeft u geraffineerde wijnen en een overheerlijke lunch. U fietst door...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.