Excursie
Halve dag

De cultuur van Zuid-Afrika leert u pas écht kennen als u traditionele gerechten hebt geproefd. Struin door de straten van Kaapstad langs verborgen, ambachtelijke winkeltjes en laat uw smaakpapillen u leiden.

 

 

Met deze excursie ontdekt u de beste culinaire plekjes van Kaapstad. Zuid-Afrikaanse geschiedenis en cultuur komen samen in alle geuren en smaken van de regenboognatie. Op uw wandeling door de gezellige straten van Kaapstad proeft u traditionele gerechtjes en tongstrelende hapjes bij kleine kraampjes en gastronomische winkeltjes en drinkt u eerlijk gebrande koffie in koffiebarretjes.

 

Het is een echte culinaire reis langs de keuken van alle bewoners in Kaapstad. U proeftAfrikaans soul food zoals pap, samp (maisgries) met bonen, vleesstoofpot en vetkoek. U beleeft de Indiase keuken met een Falooda(een milkshake met rozensiroop en basilicumzaadjes) en bunny chow (een stuk brood gevuld met curry). De Kaaps-Maleise bobotie kent u vast wel, maar heeft u ook al eens bobotietaartjes gegeten? Tenslotte geniet u van heerlijke koffie uit kleine, ambachtelijke koffiebranderijen. Eet smakelijk!

 

Let op: vervoer vanaf Kasteel de Goede Hoop en naar Bo-Kaap aan het einde van de excursie is niet mogelijk.

 

  • Duur: 5 uur
  • Beschikbaarheid: maandag - zaterdag
  • Tijd: 09:00-14:30u
Ontdek ook deze excursies
Fietsen tijdens zonsondergang
Kaapstad

Fietsen tijdens zonsondergang

Wat is er nòg leuker dan een fietstocht langs de mooiste plekjes van Kaapstad? Fietsen als de zonsondergang de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.