Excursie
Hele dag

Kunt u niet kiezen tussen een museum, winkels of toch het levendige Soweto? Met deze excursie hoeft dat ook niet: u doet het gewoon allemaal!

 

U begint de dag met een bezoek aan het Apartheid museum, dat op indrukwekkende wijze de Apartheid illustreert en de geschiedenis van Zuid-Afrika in de twintigste eeuw uiteenzet. Daarna gaat u naar de bruisende township Soweto, een onmisbaar onderdeel van Johannesburg. U bekijkt hoogtepunten als het Chris Hani Baragwanath Hospital, het Freedom Square en het oude huis van Nelson Mandela, terwijl u zich laat meeslepen door de bruisende, gezellige sfeer op de kleurrijke straten. Op eigen kosten geniet u van een lekkere Zuid-Afrikaanse lunch.

De middag is gereserveerd voor het centrum voor Johannesburg. U toert door de straten van de stad en gaat naar het dak van het allerhoogste gebouw: het Carlton Centre. Op de vijftigste verdieping heeft u een onovertroffen uitzicht over ‘Jozi’, zoals de locals Johannesburg liefkozend noemen. Als u weer beneden bent, duikt u de leukste designerwinkeltjes in – sommige wijken van Jozi zijn echte shopwalhalla’s! Zo proeft u van het ontspannen sfeertje bij mooie boetiekjes en gastronomische winkels in de schaduwrijke straatjes en binnenplaatsen van 44 Stanley en kan u uren blijven struinen in het warenhuis Amatuli Fine Art. De verzameling meubels en accessoires is afkomstig uit alle hoeken van Afrika. Kijk maar eens goed rond en snuffel in alle hoeken, zodat u thuis komt met de beste souvenirs.

 

  • Duur: 9 uur
Ontdek ook deze excursies
Fietsen in Soweto township
Johannesburg

Fietsen in Soweto township

Soweto (South Western Township) is een begrip in Zuid-Afrika dat je simpelweg eens moet ervaren. Het is de...

Safari Pilanesberg National Park
Johannesburg

Safari Pilanesberg National Park

Bent u naar Zuid-Afrika gekomen voor een jeepsafari door de ongerepte wildernis? Het Pilanesberg National Park...

Artistieke wandeling door Jo'burg
Johannesburg

Artistieke wandeling door Jo'burg

Wist u dat er een fantastisch scala aan publieke kunstwerken is te bewonderen in het stadshart van...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.