Excursie
Hele dag

Bent u naar Zuid-Afrika gekomen voor een jeepsafari door de ongerepte wildernis? Het Pilanesberg National Park is de ideale dagtrip vanuit Johannesburg.

 

 

U hoeft geen dagen in de auto te zitten om wild te kunnen spotten: het Pilanesberg ligt slechts honderdzestig kilometer ten noordwesten van Johannesburg vandaan. De stad ligt ver achter u in dit vierde grootste park van Zuid-Afrika dat zich uitstrekt rond de krater van een uitgedoofde vulkaan. U komt terecht in een landschap van glooiende heuvels, prachtige rotsen, kleurrijke bloemen, planten en bomen en talloze bijzondere dieren. In de oude krater ligt nu een stuwmeer met nijlpaarden en krokodillen. U vindt hier de Big Five, maar ook zebra’s, gnoes, antilopen, giraffes, jachtluipaarden, hyena’s en nog veel meer. Houd vooral een oogje op de lucht, het domein van meer dan driehonderd vogelsoorten! De vruchtbare wildernis van het Pilanesberg National Park is niet alleen een geweldige natuurervaring maar ook een uitstekend thuis voor vele Zuid-Afrikaanse dieren.

U vertrekt op excursie vanuit Johannesburg. De prijs per persoon is inclusief parkentree, koffie en thee in de ochtend, frisdrank tijdens de safari en een lunch in Bakubung of Kwa Maritane. U gaat op safari in een gesloten landrover. Tijd voor een dagje avontuur!

 

  • Duur: 12 uur
Ontdek ook deze excursies
Enerverend Egoli en Soweto
Johannesburg

Enerverend Egoli en Soweto

Is dit uw eerste keer in Egoli, de Stad van Goud? Misschien is deze excursie dan wat voor u! U maakt kennis...

Een dag in Pretoria
Johannesburg

Een dag in Pretoria

Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika: een ideale dagtrip vanuit Johannesburg. De stad die...

Fietsen in Soweto township
Johannesburg

Fietsen in Soweto township

Soweto (South Western Township) is een begrip in Zuid-Afrika dat je simpelweg eens moet ervaren. Het is de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.