Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

De cultuur van Zuid-Afrika leert u pas écht kennen als u traditionele gerechten hebt geproefd. Struin samen met de lokale gids door de straten in het centrum van Kaapstad, langs verborgen, ambachtelijke winkeltjes en eethuisjes en laat uw smaakpapillen u leiden.

 

Dit is absoluut de leukste en beste manier om de beste culinaire plekjes van Kaapstad te ontdekken. Zuid-Afrikaanse geschiedenis en cultuur komen samen in alle geuren en smaken van de regenboognatie. Op uw wandeling door straten met klinkende namen als Bree, Loop, Shortmarket, Long en Waal en langs de pastelkleurige huizen van Bokaap, proeft u traditionele gerechtjes en tongstrelende hapjes bij kleine kraampjes, in gastronomische winkeltjes, bij mensen thuis en drinkt u eerlijk gebrande koffie in koffiebarretjes. De ene keer bent u in een hip eettentje, de andere keer schuift u doodgewoon aan, aan een gedekt tafeltje op straat. Wat dacht u van een proeverij in een kunstgallerie. Alles kan.

 

Het is een echte culinaire reis langs de keuken van alle bewoners in Kaapstad. U proeftAfrikaans soul food zoals pap, samp (maisgries) met bonen, vleesstoofpot en vetkoek. U beleeft de Indiase keuken met een samosa en bunny chow (een stuk brood gevuld met curry). De Kaaps-Maleise bobotie kent u vast wel, maar heeft u ook al eens bobotietaartjes gegeten? U geniet van heerlijke koffie uit kleine, ambachtelijke koffiebranderijen, proeft ambachtelijke eerlijke chocolade en zelfs een heuse ginproeverij staat op het programma. Eet smakelijk!

 

Samen met andere reizigers.

Inclusief Engels-Afrikaanssprekende gids, proeverij