terug naar overzicht

Bouwsteen Thornybush Wildreservaat

In Thornybush Game Reserve gaat u, samen met een ranger die het gebied op zijn duimpje kent, op zoek naar alle leden van de Big Five! Misschien verschijnt er een olifant met een jong op uw pad. Galoppeert daar in de verte een groep giraffen voorbij? In een privé wildreservaat mogen de safariritten van de geteerde paden afbuigen, zo komt u nog dichter in de buurt van al het wild.

Reis van dag tot dag: Thornybush Wildreservaat

Dag 1  Thornybush Wildreservaat
Dag 2  Thornybush Wildreservaat
Dag 3  Hoedspruit

100% maat werk

Dag 1 Krugerpark – Thornybush Wildreservaat

Thornybush Wildreservaat Chapungu buffels(11)

U wordt opgehaald bij Skukuza restcamp of het vliegveld en naar uw lodge in het Thornybush Wildreservaat gebracht (transfer). ’s Middags maakt u tijdens uw eerste gamedrive al direct kennis met het wildreservaat en zijn bewoners.  

Informatie Thornybush Wildreservaat:
Vlakbij Hoedspruit ligt het Thornybush Private Game Reserve, een weelderig natuurpark met savanne en grasland en thuis van talloze dieren. Het reservaat ligt naast het Kruger Park en biedt een fantastische safari-ervaring. U rijdt onder begeleiding van een ranger die het gebied op zijn duimpje kent, op zoek naar alle leden van de Big Five! Misschien verschijnt er een olifant met een jong op uw pad, of rent er in de verte een groep leeuwen voorbij. Het voordeel van een privéreservaat is dat de safariritten van de wegen af mogen wijken, zo komt u nog dichter in de buurt bij al het wild. Thornybush heeft luxueuze accommodaties, een buitenzwembad en organiseert vaak een gezellige braai (de Afrikaanse barbecue), maar u kunt zich ook terugtrekken in de eenvoud van een tentje. U maakt kennis met de Afrikaanse cultuur tijdens optredens van traditionele dans en voor volledige ontspanning laat u zich verwennen in de spa. Wildernis en rust komen samen in het Thornybush Game Reserve.

Overnachting in Thornybush Wildreservaat.
Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive

Dag 2 Thornybush Wildreservaat

Prachtige leeuwin in Zuid-Afrika Maak een safari en overnacht in het Chapungu tentenkamp, een waanzinnige beleving, Zuid-Afrika Mooie zebra's, Zuid-Afrika

Uw dag begint vroeg, met een ochtendsafari. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt zijn de dekens niet meer nodig, hoor. Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Luieren bij het zwembad, wat lezen, ontspanning in de spa of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het wildreservaat naar giraffen, leeuwen, kudus, buffels, zebra’s en ander wild.

Overnachting in Thornybush Wildreservaat
Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Thornybush Wildreservaat - Hoedspruit

Nog eenmaal bij dageraad de wildernis in om naar ontwakend wild te speuren. Zou die leeuw die vannacht met zijn gebrul wreed uw slaap verstoorde, zich nog in de buurt schuilhouden? Na het ontbijt is het tijd om het Thornybush Wildreservaat te verlaten.  U wordt opgehaald bij uw lodge en naar het vliegveld bij Hoedspruit gebracht (transfer).

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer


Einde van een prachtig verblijf!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Sharon - Sabi Safari
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.