terug naar overzicht

Bouwsteen Sabi Sands Wildreservaat

Een ervaren spoorzoeker, gezeten in een stoeltje voor op de motorkap van de jeep, houdt vakkundig alle dierensporen in de gaten. Als hij een luipaardenafdruk heeft ontdekt, scheurt u plotsklaps de bosjes in, met een spannende speurtocht als gevolg. Dat doen ze niet na in het Kruger Park. U wordt een echte dierenexpert tijdens uw verblijf in het Sabi Sands Private Game Reserve.

Reis van dag tot dag: Sabi Sands Wildreservaat

Dag 1  Sabi Sands Wildreservaat
Dag 2  Sabi Sands Wildreservaat
Dag 3  Krugerpark

100% maat werk

Dag 1 Krugerpark – Sabi Sands Wildreservaat

Een luipaard hoog en veilig in de boom, Zuid-Afrika

U wordt opgehaald bij Skukuza restcamp of het vliegveld en naar uw lodge in het Sabi Sands Wildreservaat gebracht (transfer).

Informatie Sabi Sands Wildreservaat:
Sabi Sands Private Game Reserve, grenzend aan het Krugerpark, is het oudste privé wildpark in Zuid-Afrika en het reservaat herbergt tegenwoordig verschillende parken en safari lodges. Uw safari is veelbelovend: de Sabi Sands-safarimethode wordt nu standaard in elk reservaat gebruikt! Onderweg loopt u grote kans veel verschillende dieren te zien. Vooral dieren die gretig gebruik van het dorstlessende water uit de Sabi- en Sand rivier. De Big Five leven hier, maar ook giraffes, zebra’s, jachtluipaarden en gevlekte hyena’s struinen door de wildernis. Nog spannender wordt het tijdens een avondsafari door het park, waarbij nocturne wild ontwaakt uit hun dagslaap en actief wordt. Geloof me, tijdens uw verblijf in het Sabi Sands Private Game Reserve wordt u een echte dierenkenner!

Overnachting in Sabi Sands Wildreservaat
Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive
 

Dag 2 Sabi Sands Wildreservaat

Zuid-Afrika-SabiSands-LionHill-safari(12) Dieren spotten tijdens een safari door het Sabi Sands wildreservaat in Zuid-Afrika

Uw dag begint vroeg, met een ochtendsafari. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt zijn de dekens niet meer nodig, hoor. Sabi Sands staat vooral bekend om het spotten van luipaarden. Een ervaren spoorzoeker, gezeten in een stoeltje voor op de motorkap van de jeep, houdt vakkundig alle dierensporen in de gaten. Als deze expert een luipaardenspoor heeft ontdekt, zwenkt u plotsklaps de bosjes in, met een spannende speurtocht als gevolg. Dat doen ze niet na in het Krugerpark, daar mag je niet zomaar van het pad af de bush inrijden. Een blik op de gespierde luipaarden is voor veel reizigers een zeldzaam hoogtepunt. Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Luieren bij het zwembad, wat lezen of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het wildreservaat naar giraffen, leeuwen, kudus, buffels, zebra’s en ander wild.

Overnachting in Sabi Sands Wildreservaat
Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Sabi Sands Wildreservaat - Krugerpark

Nog eenmaal bij dageraad de wildernis in om die kudde olifanten te zoeken die afgelopen nacht zo luid trompetterden. Met een beetje geluk laten zij en andere vroege vogels zich van hun goede kant zien. Na het ontbijt is het tijd om Sabi Sands Wildreservaat te verlaten. U wordt opgehaald bij uw lodge en naar Skuzuza restcamp of het vliegveld gebracht (transfer).

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer


Einde van een prachtig verblijf!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Sharon - Sabi Safari
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.