terug naar overzicht

Bouwsteen Makalali Wildreservaat

Makalali betekent ‘rust’. En wat een fabelachtige safari lodge om tot rust te komen! Kegelvormige strodaken hangen over uw lemen huisje met buitendouche. U wordt betoverd door alle Afrikaanse ornamenten, maskers, kroonluchters en kaarsenhouders.

Tijdens de gamedrives krijgt u alle tijd om wilde dieren te observeren en u één te voelen met de wetten van de natuur. Welke beesten zullen uw pad kruisen? Leeuw, neushoorn, luipaard, hyena of olifant? Elke safari is een unieke beleveni

Reis van dag tot dag: Makalali Wildreservaat

Dag 1             Makalali Wildreservaat

Dag 2             Makalali Wildreservaat

Dag 3             Hoedspruit

100% maat werk

Dag 1 Hoedspruit/ Phalaborwa – Makalali Wildreservaat

U wordt opgehaald bij het vliegveld van Hoedspruit of Phalaborwa en naar uw lodge in het Makalali Wildreservaat gebracht (transfer). ’s Middags maakt u tijdens uw eerste gamedrive al direct kennis met het wildreservaat en zijn bewoners. 

 

Informatie Makalali Wildreservaat:

Wie op zoek is naar een luxueuze maar tegelijkertijd typisch Afrikaanse accommodatie, zit goed in het Makalali Private Game Reserve. Treed binnen in een wereld waar dieren, natuur en cultuur samenkomen. Kegelvormige strodaken hangen over uw huisje met open haard, badkuip, buitendouche en overdekt terras. Samen met vijf anderen deelt u het zwembad en de gezamenlijke boma, waar u rond het vuur onder de sterren geniet van Afrikaanse heerlijkheden tijdens een typische braai. Uw accommodatie is versierd met Afrikaanse ornamenten, maskers, kroonluchters en kaarsenhouders, de gehele architectuur ademt een eclectische Afrikaanse mix. Overdag gaat u het park in waar meer dan duizend dieren leven, waaronder de leeuw, neushoorn, luipaard, hyena’s en de olifant. In Makalali krijgt u de tijd om de dieren te observeren en u één te voelen met de wetten van de natuur. Het park doet zijn naam eer aan: makalali betekent ‘rust’.

 

Overnachting in Makalali Wildreservaat

Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive

Dag 2 Makalali Wildreservaat

Zebra's in de Nationale Parken van Zuid-Afrika Op safari door het Makalali wildreservaat in Zuid-Afrika

Uw dag begint vroeg, met een ochtendsafari. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt zijn de dekens niet meer nodig, hoor. Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Luieren bij het zwembad, wat lezen, ontspanning in de spa of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het wildreservaat naar giraffen, leeuwen, kudu’s, buffels, zebra’s en overige dieren.

 

Overnachting in Makalali Wildreservaat

Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Makalali Wildreservaat – Hoedspruit/ Phalaborwa

Nog eenmaal bij dageraad de wildernis in om naar ontwakend wild te speuren! Na het ontbijt is het tijd om het Makalali Wildreservaat te verlaten. U wordt opgehaald bij uw lodge en naar het vliegveld bij Hoedspruit of Phalaborwa gebracht (transfer).

 

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer

 

 

Einde van een prachtig verblijf!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Sharon - Sabi Safari
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.