terug naar overzicht

Bouwsteen Klaserie Natuurreservaat

Wandelen door de wilde natuur tussen de olifanten, leeuwen en nijlpaarden – klinkt dat te mooi om waar te zijn? In het Klaserie Private Nature Reserve is het de dagelijkse werkelijkheid! Hier mag u van de geteerde weg afwijken en zo komt u dichtbij de dieren.

Onder de meer zeldzame beesten die hier leven zijn gevlekte hyena's en wilde honden. Vogelaars hebben ook wat te zien, zoals neushoornvogels, arenden, gieren, hoornraven en de vrolijke bijeneters.

  • Van dag tot dag
  • Reis & prijsinfo
  • Routekaart
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Klaserie Natuurreservaat

Dag 1  Klaserie Natuurreservaat
Dag 2  Klaserie Natuurreservaat
Dag 3  Hoedspruit

100% maat werk

Dag 1 Krugerpark – Klaserie Natuurreservaat

Zuid-Afrika-Klaserie-Natuurreservaat(12) Een groepje Wilde honden in een wildpark in Zuid-Afrika

U wordt opgehaald bij Skukuza restcamp of het vliegveld en naar uw lodge in het Klaserie Natuurreservaat gebracht (transfer). ’s Middags maakt u tijdens uw eerste gamedrive al direct kennis met het natuurreservaat en zijn bewoners.  

Informatie Klaserie Natuurreservaat:
Wandelen door de wilde natuur tussen de olifanten, leeuwen en nijlpaarden – klinkt dat te mooi om waar te zijn? In het Klaserie Private Nature Reserve is het de dagelijkse werkelijkheid! Dit privé natuurreservaat is de tweede grootste van heel Zuid-Afrika en ligt op een geweldige locatie: ingeklemd door Balule Wildreservaat in het westen, Timbavati Wildreservaat in het oosten en het bekende Krugerpark in het noorden. Als onderdeel van het Greater Kruger National Park zijn er geen hekken tussen de wildreservaten, dus de dieren migreren er vrij. In Klaserie mag u van de geteerde weg afwijken en zo komt u dichtbij de dieren: veel reizigers spotten hier olifanten, leeuwen of zelfs een luipaard met een verse prooi. Onder de meer zeldzame beesten die hier leven zijn gevlekte hyena's en wilde honden. Vogelaars hebben ook wat te zien, zoals neushoornvogels, arenden, gieren, hoornraven en de vrolijke bijeneters. Wandel rond met een ranger en leer alle geheimen van de natuur, of rijd door het park in de veelbelovende schemering van de ochtend. ’s Avonds strijkt u neer aan het kampvuur in de boma, gevolgd door een goede nachtrust in een luxe chalet of juist een echte bush-boomhut. Heerlijk bijkomen van een dag uit duizenden.

Overnachting in Klaserie Natuurreservaat
Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive

Dag 2 Klaserie Natuurreservaat

Uw dag begint vroeg, met een ochtendsafari. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude  ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt zijn de dekens niet meer nodig, hoor. Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Luieren bij het zwembad, wat lezen, ontspanning in de spa of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het natuurreservaat naar giraffen, leeuwen, kudu’s, buffels, zebra’s en overige dieren.

Overnachting in Klaserie Natuurreservaat
Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Klaserie Natuurreservaat - Hoedspruit

Nog eenmaal bij dageraad de wildernis in om naar ontwakend wild te speuren! Na het ontbijt is het tijd om het Klaserie Natuurreservaat te verlaten. U wordt opgehaald bij uw lodge en naar het vliegveld bij Hoedspruit gebracht (transfer).

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer


Einde van een prachtig verblijf!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Sharon - Sabi Safari
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.