terug naar overzicht

Bouwsteen Kapama Wildreservaat

Reis van dag tot dag: Kapama Wildreservaat

Dag 1  Kapama Wildreservaat
Dag 2  Kapama Wildreservaat
Dag 3  Hoedspruit

100% maat werk

Dag 1 Krugerpark – Kapama Wildreservaat

U wordt opgehaald bij Skukuza restcamp of het vliegveld en naar uw lodge in het Kapama Wildreservaat gebracht (transfer). ’s Middags maakt u tijdens uw eerste gamedrive al direct kennis met het wildreservaat en zijn bewoners.  

Informatie Kapama Wildreservaat:
Dat het Kapama Private Game Reserve ooit door een Zuid-Afrikaanse boer begonnen is, lijkt een fabeltje maar is toch heus waar. Dit grote wildpark is luxe, professioneel en tot in de puntjes verzorgd! Kapama ligt tussen de uitlopers van de Drakensbergen en het beroemde Krugerpark en staat bekend om de hoge concentratie wild. U gaat op pad met een ranger waar u alles leert over de Big Five. Uniek aan Kapama is de olifantensafari: op een grijze, wiegende rug ziet u de wereld door de ogen van een olifant. Als u dat wat eng in de oren klinkt, dan kunt u altijd de interactie met de dikhuiden doen. Zo dichtbij een olifant is een ervaring om jarenlang te koesteren. Geniet ook van de avondgamedrive, een rit door de wildernis terwijl de zon ondergaat. Na uw safari-avontuur gaat u aan tafel onder een heldere sterrenhemel, kiest u een sprankelende fles uit de wijnkelder en geeft u zich volledig over aan de Afrikaanse nacht. Kapama is een betoverende safaribelevenis.

Overnachting in Kapama Wildreservaat
Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive

 

Dag 2 Kapama Wildreservaat

Tijdens een safari in het Kapama Game Reserve kunt u o.a. leeuwen spotten, Zuid-Afrika Zebra's in het Kapama Nationaal Park, Zuid-Afrika

Uw dag begint vroeg, met een ochtendsafari. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt zijn de dekens niet meer nodig, hoor. Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Luieren bij het zwembad, wat lezen, ontspanning in de spa of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het wildreservaat naar giraffen, leeuwen, kudus, buffels, zebra’s en ander wild.

Overnachting in Kapama Wildreservaat
Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Kapama Wildreservaat - Hoedspruit

Nog eenmaal bij dageraad de wildernis in om naar ontwakend wild te speuren! Na het ontbijt is het tijd om het Kapama Wildreservaat te verlaten.  U wordt opgehaald bij uw lodge en naar het vliegveld bij Hoedspruit gebracht (transfer).

Tip:
Extra bijzonder is een safari per heteluchtballon: terwijl u zorgeloos op de wind zweeft, grazen de dieren onder u onbekommerd in het grasland. Totdat ze in de gaten hebben dat ze worden gadegeslagen en dan zetten ze het op een lopen. Onvergetelijk

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer


Einde van een prachtig verblijf!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Sharon - Sabi Safari
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.