terug naar het overzicht

Rondreis Authentiek Vietnam

Een complete rondreis door het authentieke Vietnam! Tijdens uw bezoek aan het noorden bezoekt u uitgebreid het gezellige en verrassend groene Hanoi. In Ninh Binh ontdekt u het landelijke leven en de prachtige Halong Bay ervaart u vanaf de boot. Vervolgens reist u af naar centraal Vietnam. U ziet de overblijfselen van vroegere keizerlijke monumenten in Hue en het lieflijke Hoi An. Ten westen van Hoi An, in het binnenland, maakt u kennis met het Vietnam uit vroegere tijden. Kon Tum en omgeving is bijzonder en puur, heel anders dan u verder in het land tegenkomt.

In het binnenland heeft de tijd stil gestaan, de dorpen zijn nog écht zoals het vroeger was. Er heerst een zeer prettige sfeer en u bent overal welkom. Een must voor een ieder die van de gebaande paden af wilt! Via de koffie- en rubberplantages en het romantische Dalat reist u naar de metropool Saigon. Omdat het minder reistijd kost gaat u eerst heerlijk relaxen aan het tropische strand van Mui Ne. De Mekongdelta bewaren we voor het laatst.

Wat maakt deze reis bijzonder
Cruisen door Halong Bay
Inclusief binnenlandse vlucht
Oranje zandduinen bij Mui Ne
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Prijsindicatie: vanaf € 2600,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 25 dagen / 24 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Hotels tijdens Authentiek Vietnam

De onderstaande hotels hebben wij opgenomen in uw reis, ook staan er suggesties in. Klik hieronder op de balkjes om de verschillende suggesties voor deze rondreis te bekijken. Staat het hotel van uw keuze er niet bij, laat het ons weten wij kunnen bijna alle hotels aanbieden. 

Dag 1 en 2 Hanoi

Hanoi, Hanoi Boutique Hotel 1

Van de vele hotels in het oude centrum van Hanoi springt het Boutique 1 hotel er echt uit. Het is een lieflijk en bijzonder sfeervol hotel.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 3 en 4 Ninh Binh

Ninh Binh, Tam Coc Ricefields

Bungalows met rieten daken tussen de rijstvelden. U wordt ’s ochtends wakker met uitzicht op de karststenen bergen.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 5 Halong Bay

Halong Bay, Pelican cruise

De boot is bij uitstek dé manier om het prachtige Halong Bay te verkennen. De Pelican cruisemaatschappij heeft zeer goed onderhouden en gezellige boten met bijzonder vriendelijk...

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 6 en 7 Hue

Hue, Villa Hotel

Een fijn verblijf in het hart van Hue. Dit hotel wordt gerund door enthousiaste studenten van de naastgelegen hotelschool.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 8 t/m 10 Hoi An

Hoi An, Betel Garden Villa's

Gastvrijheid en een gezellige informele sfeer zijn de sleutelwoorden in deze kleinschalige accommodatie. De nette kamers staan in een goed verzorgde tuin vol met bloemen.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 11 t/m 13 Kon Tum

Kon Tum, Indochine

Prachtig gelegen aan de boulevard van de rivier staat het grote Indochine hotel. Kon Tum heeft weinig keus aan accommodatie. Dit eenvoudige driesterren hotel is goed te doen.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 14 en 15 Buon Me Thuot

Buon Ma Thuot, Dakruco

Zeer net viersterren hotel net buiten het centrum van Buon Ma Thuot. Het hotel heeft een grote ontvangstruimte met moderne zitgelegenheid, waar vriendelijk personeel u van harte welkom...

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 16 en 17 Dalat

Dalat, Ngoc Lan Hotel

Deze voormalige bioscoop uit de jaren zeventig is zo'n tien jaar later verbouwd tot een hotel.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 18 t/m 20 Mui Ne

Mui Ne, Allez Boo

Dit mooie boutique resort is een echte aanrader! Bij binnenkomst in de ruime lobby kijkt u  direct de prachtige tuin in. Het resort ligt aan zee met privéstrand.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel

Dag 23 Mekongdelta

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zij-rivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel