10 redenen om Vietnam als uw volgende bestemming te kiezen | Infographic
logo-linkedin

10 redenen om Vietnam als uw volgende bestemming te kiezen | Infographic

Jeroen Vietnam 4-4-2017

Op zoek naar een land in Azië voor uw volgende rondreis?

 

Overweeg dan eens om naar Vietnam te gaan. Het land is gezegend met een prachtige natuur, een indrukwekkende cultuur en een scala aan mooie stranden. Een perfecte combinatie dus voor een indrukwekkende individuele rondreis Vietnam.

 

Na een tijd van oorlog en streng communisme is het land opgekrabbeld en ontwikkelt het zich in een razend tempo. Met deze wederopstanding werd het ook duidelijk dat Vietnam voor de reiziger een bestemming is om verliefd op te worden. Van luxe cruises door een natuurwonder als Halong Bay tot avontuurlijke treinreizen door adembenemende landschappen. En vlak vooral de keuken niet uit. Deze is fantastisch en maakt van elk ontbijt, lunch of avondeten een feest. En alsof dat nog niet genoeg is, is het land ook gezegend met maar liefst 8 UNESCO werelderfgoed plaatsen, paradijselijke eilanden en steden waar de energie van een bijzonder snel groeiende economie door de straten raast. 

 

Hebben we uw interesse gewekt? Waarschijnlijk wel en in deze blog delen we daarom 10 redenen waarom Vietnam op ieders bucketlist zou moeten staan. En omdat we er wel duizenden woorden aan zouden kunnen besteden hebben we ervoor gekozen om u juist een visueel overzicht van de absolute hoogtepunten te laten zien. Van Verre maakte in samenwerking met de website Verrassend Vietnam deze infographic om u enthousiast te maken bij het plannen van uw volgende reis.

 

Veel plezier met het bekijken van de infographic en misschien mogen wij u binnenkort wel verwelkomen in het land van de tijdloze charme!

 

Infographic Vietnam

 

 

U kunt uw reis naar Vietnam volledig zelf samenstellen, onze landendeskundige helpt u daarbij graag. U kunt de voorbeelden van onze rondreizen Vietnam bekijken of de bouwstenen Vietnam
U kunt zowel de rondreizen als de bouwstenen aan elkaar koppelen.

 

Voor meer algemene informatie kunt u verder lezen bij informatie Vietnam.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.