Mui Ne

Ontspannen vakantie aan het strand van Mui Ne

Het lieflijke strandplaatsje Mui Ne is zeer geschikt voor een ontspannen vakantie in Zuid Vietnam. Op het bountystrand kunt u even aan de drukte ontsnappen. De (meeste) hotels zijn in resortstijl gebouwd, er is dus weinig hoogbouw. De hotels liggen allemaal aan het strand en daarachter bevinden zich allemaal winkeltjes en restaurants. Het is erg gezellig om hier ’s avonds rond te lopen. Tijdens uw vakantie in Mui Ne is een bezoek aan de zandduinen bij Mui Ne ook de moeite waard.

U kunt hier fietsen of brommers huren, maar een excursie per 4-wheeldrive is ook heel spectaculair.

 

Ontdek het vissersplaatsje Phan Thiet tijdens uw vakantie in Mui Ne

Een leuk uitstapje tijdens uw vakantie in Mui Ne is naar het vissersplaatsje Phan Thiet. De bewoners in Phan Thiet leven van de visvangst. U kunt hier een leuke wandeling maken door de havens. Het is echt een aanrader om tijdens uw vakantie hier verse vis te eten in een van de vele restaurantjes.

Tijdens deze rondreizen en bouwsteen reist u naar Mui Ne
Vietnam-VanVerre91(9)
Vietnam

Rondreis Vietnam: Authentiek Vietnam

Noord-Vietnam: Hanoi > varen in Ninh Binh > Halong Bay. Centraal-Vietnam: cultureel Hue > Hoi An > onbekend berggebied rond Kon Tum > koffie uit Buon Me Thuot. Zuid-Vietnam: Dalat > strand in Mui Ne > Ho Chi Minh > Mekongdelta.

Vietnam-VanVerre112 nha trang
Zuid-Vietnam

Bouwsteen: Mooie stranden Nha Trang en Mui Ne

Kusttreek, Zuid-Vietnam

 

Aankomst luchthaven of treinstation Nha Trang, een stadsbadplaats, met eilandjes voor de kust > naar Mui Ne, mooie stranden, funbeach, unieke zandduinen > Ho Chi Minh.