Ba Be Nationaal Park

Een bootreis over het Ba Be meer is zeer de moeite waard tijdens uw bezoek aan het Ba Be Nationaal Park. Het Ba Be meer is het grootste natuurlijke meer van Vietnam en is het middelpunt van het Nationaal Park. Het meer bestaat uit drie meren die met elkaar zijn verbonden door brede kanalen. Het is in totaal ongeveer zeven kilometer lang en een kilometer breed. In het meer komen meer dan honderd vissoorten voor. Het Ba Be meer is altijd rustig, dus een bootreis is hier zeer ontspannend.

 

 

Geniet van rijke flora en fauna tijdens uw reis in het Ba Be Nationaal Park

Het Ba Be Nationaal Park is vrij klein, maar heeft een rijke flora en fauna. Er zijn 65 zoogdiersoorten, 233 soorten vogels en 354 vlindersoorten. U vindt er ook meer dan 400 soorten planten en veel verschillende insecten en reptielen.

 

Ontmoet etnische minderheden

Het Nationaal Park is van kalksteen, dus er zijn meren, watervallen, grotten en vreemde rotsformaties in overvloed. Het bosrijke gebied is de thuisbasis van veel etnische minderheden. In het park zijn een aantal dorpen met etnische minderheden, zoals de Tay, Rode Dao en Witte H'mong. Deze stammen dragen echter alleen nog hun traditionele kleurrijke gewaden tijdens optredens voor toeristen.

 

 

Bewonder bedreigde diersoorten tijdens uw reis in Bac Kan 

In Bac Kan reist u door een prachtig bergachtig –en bosrijk gebied. Bac Kan heeft een rijke flora en fauna, waaronder veel bedreigde diersoorten zoals de witte wangen apen en de speciale grenen familie. Deze biodiversiteit vindt u in het Ba Be Nationaal Park. Dit park is zeker een bezoek waard tijdens uw reis in Noord Vietnam.

Rondreizen en bouwsteen naar het Ba Be Nationaal Park
Vietnam-VanVerre5
Vietnam

Rondreis Vietnam: Ontdek bijzonder Vietnam

Zuid-Vietnam: Ho Chi Minh City, Cu Chi tunnels - Mekongdelta - strand op Whale Island Centraal-Vietnam: Hoi An, My Son - Hue. Noord-Vietnam: Hanoi - rijstvelden Mai Chau - karstrotsen Ninh Binh - varen in Halong Bay.

Vietnam-VanVerre2
Vietnam

Rondreis Vietnam: Puur Vietnam

Noord-Vietnam: Hanoi > Ha Giang, onbekende bergstammen > Ba Be lake > Ban Gioc watervallen > varen door Bai Tu Long. Centraal-Vietnam: Hue > Hoi An. Zuid-Vietnam: Ho Chi Minh City > cruise Mekongdelta > Can Tho > Phu Quoc, bounty-eilandje.