Dong Hoi

Combineer natuur en strand tijdens uw vakantie in Dong Hoi. Op de prachtige stranden kunt u uitstekend tot rust komen. Het Sun Spa Resort ligt aan het strand van Nhat Le. Alle kamers hebben een mooi uitzicht over de tuinen, de zee of het strand. De stad Hue ligt op 150 kilometer van Dong Hoi en is zeer interessant om te bezoeken. Een verblijf in het resort staat garant voor een heerlijke strandvakantie.            

 

Reis door schitterende natuur

Vanaf Dong Hoi kunt u gemakkelijk de Phong Nha Cave en het Ke Bang National Park bezoeken. Het Phong Nha-Ke Bang National Park is het oudste karstformatie van heel Azië en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier liggen kalksteenbergen van meer dan duizend meter, diepe valleien met bossen en rotsen, uitgestrekte zandbanken en een aantal van de grootste ondergrondse rivieren en grotten. Het meest indrukwekkend is Phong Na Cave waar het park naar is vernoemd. Met haar 250 miljoen jaar is dit de oudste en ook mooiste grot van Vietnam.

 

 

Hier ligt duizend meter aan ondergrondse gangen en rivieren omzoomd met indrukwekkende stalactieten en stalagmieten. Een bezoek aan deze grot en het Nationaal Park mag dus tijdens uw reis in Centraal Vietnam niet ontbreken.