Infodagen Vietnam

Vietnam is een bestemmingen voor een onvergetelijke reis. Onze Vietnam-specialisten reizen maar wat graag naar dit indrukwekkende land om de mooiste plekken te (her)ontdekken voor uw reis. Zij kennen de bestemming heel goed en delen graag hun ervaringen met u. Meld u nu aan voor de infodag Vietnam.

 

Vietnam-Ninh-Binh-Tam-Coc-collega-gionne

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Er is veel informatie Vietnam te delen, wij presenteren dan ook uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

Gionne (3)

De Vietnam presentatie

Wij nemen u twee uur lang mee naar het wondermooie Vietnam. Wij vertellen u al onze ervaringen, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw reis naar Vietnam.

 

Het is een interactieve presentatie, vragen en eigen ideeën vinden wij erg leuk om te horen tijdens deze presentatie. Tussendoor nemen we even een korte pauze, daarna zullen we weer verder dwalen door deze prachtige bestemming.

 

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Vietnam-specialisten kennen het land erg goed, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door deze indrukwekkende bestemmingen. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis?

 

Wilt u een rondreis maken door Vietnam met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Informatie Vietnam    Informatie Vietnam    Informatie Vietnam