Infodagen Vietnam, Cambodja en Laos

Vietnam, Cambodja en Laos zijn stuk voor stuk bestemmingen voor een onvergetelijke reis. Onze Indochina-specialisten reizen maar wat graag naar deze landen om de mooiste plekken te (her)ontdekken voor uw reis. Zij kennen de bestemmingen op hun duimpje en delen graag hun ervaringen met u. Meld u nu aan voor de informatiedag Vietnam, Cambodja en Laos.

 

Vietnam-Ninh-Binh-Tam-Coc-collega-gionne

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Wilt u niet de gehele presentatie bijwonen? Een deel kan natuurlijk ook. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

Gionne (3)

Programma Vietnam, Cambodja en Laos

10:00 - 12:00   Vietnam

 

12:00 - 12:30   Pauze

 

12:30 - 13:15   Cambodja

 

13:15 - 14:00   Laos

 

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Indochina-specialisten kennen Cambodja, Laos en Vietnam door en door, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door deze indrukwekkende bestemmingen. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis?

 

Wilt u een rondreis door één of meerdere van deze bestemmingen met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Informatie Vietnam    Informatie Cambodja    Informatie Vietnam