Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Phu Quoc

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels op Phu Quoc. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel op Phu Quoc? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Phu Quoc, Mango Bay Resort

Rust, natuur en strand; dat zijn de redenen waarom u in het ecologisch verantwoorde resort Mango Bay verblijft. U verblijft hier in een comfortabele bungalow middenin de natuur.

Phu Quoc, Lahana Resort

Geniet van een panoramisch uitzicht, rust en luxe. Terwijl het strand en diverse restaurants en bars op loopafstand liggen.

Phu Quoc, La Veranda

Aan alle details is gedacht in dit luxe, in Frans koloniale stijl gebouwde, strandresort. U wordt hier geheel in de watten gelegd.

Phu Quoc, Bamboo Cottages

Uw eigen huisje aan het strand van het eiland Phu Quoc. Hier komt u helemaal tot rust.

Phu Quoc, Cassia Cottages

Bij Cassia Cottages kunt u de rust opzoeken in de mooie tuin, aan het strand of aan één van de zwembaden. Als u langs het strand wandelt komt u diverse leuke strandbarretjes tegen.   

Phu Quoc, Chen Sea

In het Chen Sea Resort zijn privacy en rust kernwoorden. Het resort is op een heerlijk rustige locatie aan een mooi zandstrand gelegen.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne