Hotels in Mekongdelta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in de Mekongdelta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in de Mekongdelta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ben Tre, Mekong Home

Een thuis in de delta! U logeert bij een lokale familie, maar dan wel in uw eigen sfeervolle bungalow in de grote, groene tuin.

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zijrivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Can Tho, Can Tho Ecolodge

Een rustige uitvalsbasis voor uw verkenning van de Mekongdelta. Na een enerverende dag in de groene omgeving, is het heerlijk bijkomen aan het grote zwembad. 

Can Tho, Victoria Hotel

Een prachtig en luxe hotel in koloniale stijl. De mooie aangelegde tuin gaat over in de uiterst sfeervolle inrichting van het hotel.

Chau Doc, Victoria Hotel

Op het mooiste punt waar 3 rivieren samen komen staat dit statige koloniale hotel. Vanaf het hotel heeft u een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren.

Tra Vinh, Tra Vinh Lodge

De bewoners van de Mekongdelta leven vaak op en aan het water, en dat doet u ook als u in de Tra Vinh Lodge verblijft. De bungalows liggen namelijk op het water.

Vinh Long, Homestay

Het is een bijzondere ervaring om even deel uit te maken van het leven van de deltabewoners. U verblijft u in het eenvoudige gastenverblijf op het erf van een lokale familie.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne