Hotels in Mekongdelta

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in de Mekongdelta. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in de Mekongdelta? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ben Tre, Mekong Home

Een thuis in de delta! U logeert bij een lokale familie, maar dan wel in uw eigen sfeervolle bungalow in de grote, groene tuin.

Can Tho, Victoria Hotel

Een prachtig en luxe hotel in koloniale stijl. De mooie aangelegde tuin gaat over in de uiterst sfeervolle inrichting van het hotel.

Cai Be, Hotel Mekong Lodge

Met de prachtige ligging aan een zij-rivier van de Mekong is de Mekong Lodge een van de leukste accommodaties midden in het hart van de Mekongdelta.

Chau Doc, Victoria Hotel

Op het mooiste punt waar 3 rivieren samen komen staat dit statige koloniale hotel. Vanaf het hotel heeft u een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren.

Vinh Long, Homestay

Er zijn verschillende homestays in de Mekongdelta en houdt u er rekening mee dat deze allemaal zeer primitief zijn. Dit is slechts een voorbeeld.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.