Vinh Long, Homestay

Vietnam

Er zijn verschillende homestays in de Mekongdelta en houdt u er rekening mee dat deze allemaal zeer primitief zijn. Dit is slechts een voorbeeld. Het is een bijzondere ervaring, even deel uit te maken van de deltabewoners. Eén nacht is overigens wel voldoende. Uw gastvrouw maakt uw maaltijd klaar. Het is fantastisch om het eiland wandelend of per fiets te verkennen en u komt makkelijk in contact met de lokale bevolking. De mensen zijn over het algemeen open en zeer vriendelijk.

Locatie

Gelegen op een eiland midden in de Mekongdelta. Hier zijn geen restaurantjes of andere gelegenheden om naar toe te gaan. U bent volledig aangewezen op uw homestay.

Accommodatie

U slaapt in een grote ruimte waar de eenvoudige bedden naast elkaar zijn opgesteld, zodat er meerdere mensen kunnen logeren. Dit verschilt van 2 tot 10 bedden in een ruimte. U kunt het treffen hier tezamen met een groep te verblijven. Deze homestays worden gerund door lokale families. Er is net sanitair wat gedeeld wordt met de andere gasten. Een douche is er wel maar warm water niet altijd. Bij een eenvoudige wastafel kunt u uw tanden poetsen.

Voorzieningen

De familie van de homestay zal u in de watten leggen. De mooie tuin is een fijne plek om even tot rust te komen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.