Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Treinen en boten

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde treinen en boten. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel, trein of boot? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Halong Bay, Indochinasails

Altijd al een luxe cruise willen maken? Nu is dit de kans om één van de mooiste bestemmingen in Vietnam te verkennen met een van de meest luxe houten jonks van Vietnam.

Halong Bay, Orchid Cruise

Luxe cruiseschip met 14 ruime hutten met eigen balkon. Het schip is in traditionele stijl gebouwd, maar van alle moderne comfort voorzien. 

Hanoi, Orient Express

Reizen per goede, comfortabele middenklasse trein naar Sapa. De Orient Express is een nette en prettige trein die u veilig naar uw bestemming brengt.

Hanoi, Victoria Express

Reizen van en naar de noordelijke berggebieden in de mooie, luxe Victoria express. Netjes afgewerkte coupe's met oog voor detail. Geniet van een comfortabele nacht terwijl u vele...

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne