Tra Vinh, Tra Vinh Lodge

Vietnam

De bewoners van de Mekongdelta leven vaak op en aan het water, en dat doet u ook als u in de Tra Vinh Lodge verblijft. De bungalows liggen namelijk op het water van een smalle rivierinham en gaan mooi op in de omgeving. Vanaf uw terras kijkt u uit over het water met aan de overzijde de weelderig begroeide oever.

Locatie

De Tra Vinh lodge ligt in het landelijke gebied buiten de stad Tra Vinh. De bungalows liggen op een smalle rivierarm en zijn alleen per boot bereikbaar. De auto zet u dan ook af bij de pier, en het laatste stukje wordt u over het water naar de lodge gebracht. Er zijn geen restaurants e.d. in de buurt, dus u bent afhankelijk van de faciliteiten van de lodge.

Accommodatie

Het grootste pluspunt van de bungalows: ze hebben alle een terras op het water! Er zijn bungalows met rieten wanden en bungalows met gestucte wanden. Alle bungalows zijn 35m2 groot en beschikken over airconditioning, ventilator, klamboe, koffie- en theefaciliteiten, en een badkamer met douche. Er zijn bungalows met tweepersoonsbed, en met twee aparte bedden. Ook is er een bungalow met twee- en éénpersoonsbed die geschikt is voor 3 personen.

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Wifi
  • Fietsverhuur
  • Geen zwembad
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën