Thanh Kim Village, Nam Cang House

Vietnam

Verborgen in de prachtige Sapa vallei, ligt Nam Cang House. Hier krijgt u het relaxte gevoel even helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld. De bewoners geven u een hartelijk welkom. In deze omgeving komen weinig toeristen, hier ervaart u het ‘echte’ en ongerepte Vietnam. Als u de lodge uitstapt ziet u de mooie Nam Cang rivier en als u zich omdraait mooie groene bossen. U verblijft in een oud traditioneel dorpje. De lodge wordt gerund door een lokale familie.

Locatie

Nam Cang House ligt in het avontuurlijke deel van Hoang Lien National Park, tussen de grootste bergen in Vietnam. De lodge ligt afgelegen, er zijn geen restaurants en winkels in de buurt. U komt aan via een bruggetje. Vanuit de lodge hoort u het water van de rivier stromen. In de omgeving kunt u veel activiteiten ontplooien, zoals wandelen, mountainbiken en fietsen.

Accommodatie

De 9 kamers zijn eenvoudig ingericht, voorzien van een comfortabel bed, ventilator en klamboe. De gedeelde badkamers zijn nieuw met westers toilet. Vanaf uw balkon heeft u mooi uitzicht over de rivier of het bos. U ziet de lokale bevolking geregeld zwemmen in de rivier en langskomen met bamboe.

Voorzieningen
  • Vietnamese maaltijden worden vers klaargemaakt met ingrediënten van de lokale markt.
  • Fietsenhuur
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.