Sapa, Victoria Hotel

Vietnam

Het enige 4-sterren hotel in noord-west berggebied Vietnam. Prachtig gebouwd in een traditionele chalet stijl met veel mooie steen en hout accenten. Een perfect hotel om het mooie berggebied te verkennen. De open haard brand al bij binnenkomst en geeft u direct een prettig gevoel.

Locatie

Het Victoria hotel is gelegen in het de mooie berggebied Houang Lie in de Lao Cai Province, vlakbij de Chinese grens.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 77 kamers. De kamers zijn zeer mooi en hebben allemaal een eigen terras en zijn rond een mooie tuin gebouwd. Het hotel beschikt over 4 verschillende kamertypen, superior room, deluxe room, family studio en een suite. De superior room en de deluxe room zijn ook te reserveren met een twin bed en verbindende deuren.

 

De kamers hebben een houten vloer en mooie decoratie, een heerlijke badkamer met bad. Vanuit uw kamer heeft u een mooi zicht over de plaats Sapa, de tuin of de berg Pansipan. De kamers hebben plafondfan, satelliet tv, telefoon, kluis, haardroger, minibar, paraplu, slippers en koffie en theefaciliteiten.

Voorzieningen

In het restaurant kunt u dineren rond een warm haardvuur. De keuken biedt een Europese en Aziatische kaart, maar voor het echte berggevoel kunt u ook kiezen voor een kaasfondue. Vanaf het terras heeft u prachtige uitzichten over de bergen. Elke zaterdag avond is er in het restaurant een traditionele dansvoorstelling.

Het Victoria hotel in Sapa biedt ook voldoende mogelijkheden om te ontspannen. Zo kunt u gebruik maken van het zwembad, sauna, tennisbaan en fitness ruimte. Of laat u lekker verwennen in de complete spa. Verder is er een souvenir shop aanwezig, zijn er internetfaciliteiten, een biljart tafel, een kinderclub en een spelletjes kamer.