Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Ninh Binh

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Ninh Binh. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Ninh Binh? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ninh Binh, Aravinda Resort

Rust en verwennerij; dat wacht u in het Aravinda Resort. In dit afgelegen resort geniet u van het uitzicht over rijstvelden, lotusvijvers en de karstbergen.

Ninh Binh, Tam Coc Ricefields

Bungalows met rieten daken tussen de rijstvelden. U wordt ’s ochtends wakker met uitzicht op de karststenen bergen.

Ninh Binh, Tam Coc Garden

Verscholen tussen de karstpieken, weg van de drukte ligt het idyllische Tam Coc Garden. Een unieke plek om uw verblijf in Ninh Binh tot een bijzondere ervaring te maken.

Ninh Binh, Family Homestay

Erg gezellig, kleinschalig pension met een echt homestay-gevoel. De man des huizes is een lokale, Engelssprekende gids en weet dus bijzonder veel over de omgeving te vertellen. 

Ninh Binh, Tam Coc Wonderland

Bamboe bungalows met rieten daken, gelegen tussen de rijstterrassen en kalkstenen bergen. De bungalows liggen alle vlakbij het zwembad.

Ninh Binh, Emeralda Resort

Niet ver van de karststeenbergen, waar Ninh Binh en omgeving bekend om staan, ligt het dorp Van Long. Hier is grote, luxe Emeralda Resort gelegen. 

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne