Hotels in Hanoi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Hanoi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Hanoi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hanoi,O Gallery Premier Hotel & Spa

Stijlvol boutique hotel, middenin de Old Quarters. Vanuit uw hotel heeft u talloze eethuisjes en winkels binnen handbereik. 

Hanoi, Hanoi Boutique Hotel 1

Van de vele hotels in het oude centrum van Hanoi springt het Boutique 1 hotel er echt uit. Het is een lieflijk en bijzonder sfeervol hotel.

Hanoi, La Belle Vie Hotel

La Belle Vie Hotel is een modern, kleinschalig en comfortabel hotel. Het interieur van het hotel is zeer warm en smaakvol.

Hanoi, La Siesta Hotel

La Siesta is een verrassing in het oude centrum. Vriendelijke mensen verwelkomen u graag. De prettige, tikkeltje koloniale sfeer is warm en rustgevend.

Hanoi, Apricot Hotel

Een bijzonder luxe hotel met een kunstzinnig tintje. Midden in het hart van het gezellige oude centrum van Hanoi. Een perfect rustpunt tijdens uw stadsbezoek.

Hanoi, Church Boutique Hang Trong hotel

Het Church Boutique Hang Trong hotel is luxe en kleinschalig, een leuk boutiquehotel in hartje centrum (oude kwartier). Het interieur van het hotel is zeer smaakvol.

Hanoi, Golden Lotus Luxury Hotel

Een leuk en verzorgt stadshotel waarvandaan u op loopafstand alle leukste plekjes van Hanoi gemakkelijk kunt bereiken.

Hanoi, Hilton Opera Hotel

Een fraai hotel waar de oosterse stijl subtiel in het koloniale gebouw verwerkt is. De hoge plafonds en de prachtige kroonluchters zorgen voor een ruime en lichte sfeer.

Hanoi, Hotel Mövenpick

Het Mövenpick hotel in Hanoi is een pracht als u van moderne uitstraling houdt. De vriendelijke en behulpzame medewerkers verwelkomen u met een lach.

Hanoi, Mercure Hanoi La Gare

Wat een mooi gebouw: een en al historie. Het Mercure Hanoi La Gare is gevestigd in een statig koloniaal gebouw. Het is geen groot hotel.

Hanoi, Sofitel Metropole Hotel

Ongetwijfeld het mooiste Frans koloniale, deluxe hotel in Hanoi, misschien wel in heel Vietnam. Het is gebouwd in 1901 en heeft een bewogen verleden.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne