Hotels in Hanoi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Hanoi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Hanoi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hanoi, Hanoi Boutique Hotel 1

Van de vele hotels in het oude centrum van Hanoi springt het Boutique 1 hotel er echt uit. Het is een lieflijk en bijzonder sfeervol hotel.

Hanoi, La Belle Vie Hotel

La Belle Vie Hotel is een modern, kleinschalig en comfortabel hotel. Het interieur van het hotel is zeer warm en smaakvol.

Hanoi,O Gallery Premier Hotel & Spa

Stijlvol boutique hotel, middenin de Old Quarters. Vanuit uw hotel heeft u talloze eethuisjes en winkels binnen handbereik. 

Hanoi, Golden Art Hotel

Kleinschalig, boutique hotel in een smal straatje in The Old Quarters. Vanuit sommige kamers heeft u uitzicht over de stad. 

Hanoi, La Siesta Hotel

La Siesta is een verrassing in het oude centrum. Vriendelijke mensen verwelkomen u graag. De prettige, tikkeltje koloniale sfeer is warm en rustgevend.

Hanoi, Apricot Hotel

Een bijzonder luxe hotel met een kunstzinnig tintje. Midden in het hart van het gezellige oude centrum van Hanoi. Een perfect rustpunt tijdens uw stadsbezoek.

Hanoi, Hilton Opera Hotel

Een fraai hotel waar de oosterse stijl subtiel in het koloniale gebouw verwerkt is. De hoge plafonds en de grote kroonluchters zorgen voor een ruime en lichte sfeer.

Hanoi, Mercure Hanoi La Gare

Wat een mooi gebouw: een en al historie. Het Mercure Hanoi La Gare is gevestigd in een statig koloniaal gebouw vlakbij het treinstation. 

Hanoi, Sofitel Metropole Hotel

Ongetwijfeld het mooiste Frans koloniale, deluxe hotel in Hanoi. En misschien wel in heel Vietnam. Het is gebouwd in 1901 en heeft een bewogen verleden.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne