Ninh Phuoc, Amanoi

Vietnam

Amanoi is een verborgen luxe juweeltje, gelegen tussen de bergen. Vanuit alle plekjes in het hotel zijn de uitzichten geweldig. Amanoi biedt luxe privévilla’s, waar ze u van alle gemakken voorzien.

Locatie

De Ninh Thuan provincie heeft een spectaculaire kustlijn, grote bergketens en geweldige duinen. Amanoi ligt in het Nui Chua National Park, op een brede bergachtige kaap met uitzicht op Vinh Hy Bay. Deze baai staat bekend als één van Vietnam’s vier mooiste baaien. In de omgeving kunt u kajakken en snorkelen. Uiteraard kunt u het nationale park bezoeken. Het strand van Amonoi is goed bereikbaar.

Accommodatie

Amanoi beschikt over 31 luxe villa’s. De inrichting is gebaseerd op traditionele Vietnamese dorpshuizen, met ondiepe pagode achtige daken en een prachtig afgewerkt interieur.

 

Kamertypes:

  • Pavilion: Vanuit deze kamer heeft u een mooi uitzicht over de bergen of het meer.
  • Pool Pavilion: Deze kamer biedt een privé ‘infinity’ zwembad met een panoramisch uitzicht.
  • Ocean Pavilion: Hier heeft u een breder uitzicht over de Vinh Hay Bay en de Oostzee.
  • Ocean Pool Pavilion: Deze kamer biedt hetzelfde uitzicht als de ocean pavillion kamer, maar hier heeft u een privé ‘infinity’ zwembad ter beschikking.
  • Aman Villa: luxe op en top! Hier heeft u 4 of 5 pavilions ter beschikking en een extra pavilion om te dineren en een woonkamer. Uiteraard heeft u hier een groot privézwembad. De huishoudster en kok staan elk moment van de dag voor u klaar!
Voorzieningen
  • Vanaf het centrale pavilion terras heeft u een adembenemend mooi uitzicht over bergen en zee. De zogenaamde ‘cliff infinity pool’ lijkt oneindig te verdwijnen in de mooie omgeving.
  • Laat u verwennen in de geweldige spa: omringd door een meer met Lotusbloemen.
  • Amanoi beschikt ook over een Beach Club, direct aan het fijne zandstrand gelegen. De Beach Club heeft verschillende lounge- en eetgelegenheden en beschikt over een zwembad. Verschillende activiteiten kunt u hier boeken, zoals snorkelen en kajakken.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.