Nha Trang, Sunrise Resort

Vietnam

Dit 5* Sunrise Beach hotel is gevestigd in een groot, maar prachtig Frans-koloniaal pand met een bijzondere ronde bouwvorm en straalt absolute klasse uit. De zeer ruime lobby is smaakvol ingericht met marmer, grote pilaren, kroonluchters en mooie zitjes. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een heerlijke basis om Nha Trang te gaan ontdekken.

Locatie

Het Sunrise Beach hotel ligt aan de boulevard van Nha Trang en is met de weg gescheiden van het mooie, smalle zandstrand. Het beschikt over een privé strand met bedjes en een eigen beachbar. U wordt geassisteerd bij het oversteken indien nodig. Het centrum, daar zit u midden in. 

Accommodatie

Het resort bestaat uit 2 gebouwen (7 en 10 verdiepingen) en heeft 120 kamers. Er zijn 8 verschillende kamertypen:

  • Standard, 12 kamers, 35 m2
  • Superior, 52 kamers, 35m2
  • Deluxe, 29 deluxe, 40m2
  • Sunrise Club Suite, 20 stuks, 55m2
  • Junior Suite, 3 stuks, 57m2
  • Executive Suite, 2 stuks, 73m2
  • Sunrise Spa Suite , 1 suite, 62m2
  • Sunrise Suite. 1 suite, 79m2

Alle standaard kamers bevinden zich vanaf de tweede verdieping en hebben geen balkon. Hier geldt: hoe hoger de verdieping, hoe luxer de kamer. De overige kamers en suites beschikken over een balkon en zijn te boeken met zeezicht (zeker de moeite waard!). Alle kamers en suites zijn keurig netjes en elegant ingericht met lichte kleuren. Iedere kamer en suite van het hotel heeft: airconditioning, satelliet tv, internet/wifi, minibar, kamerjassen en slippers, telefoon, minibar, kluis, haardroger en koffie- en theefaciliteiten. 

Voorzieningen

Het resort beschikt over diverse restaurants, bars en lounges. Voor elk stemming is er wat passends te vinden. Het zwembad is in een ronde vorm gebouwd met grote pilaren, het ziet er erg bijzonder uit.

Verder biedt het hotel vele services zoals bijvoorbeeld een spa, gym, wasservice, 24 uur roomservice, artgallery/souvenirshop, en zelfs een kidsclub.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.