Mui Ne, Bamboo Village Beach Resort

Vietnam

Zoals de naam doet vermoeden is dit resort een klein dorp, waar de kamers opgetrokken zijn uit bamboe. U loopt tussen de weelderige tuin zo naar het witte strand. Een lieflijk resort waar u heerlijk kunt genieten!

Locatie

Phan Thiet en Mui Ne zijn in de loop van tijd aan elkaar gegroeid. Bamboo Village ligt op de rand van Mui Ne. Het resort is aan zee gelegen, het strand is mooi, echt bounty, genieten dus!  Achter uw resort bevinden zich allemaal winkeltjes en restaurants, erg leuk en gezellig om ’s avonds rond te lopen. Het plaatsje Phan Thiet ligt op ongeveer 10 km afstand van Mui Ne, leuk om eens te bezoeken.

Accommodatie

Het resort beschikt in totaal over 136 kamers. Het hotel heeft heel erg veel verschillende kamertypes. Ten eerste beschikt het  resort over een gebouw waar alleen maar superior rooms in gevestigd zijn. Verder zijn er in het resort woonheden die geschakeld zijn, hierin bevinden zich de volgende kamertypen: nova deluxe room, Queen room en deluxe room.  Alle kamers zijn gelijk op het gebied van styling en faciliteiten. Er zijn ook 4 typen bungalows: beachfront bungalow-windy type, beachfront bungalow-honey type, gardenview bungalow-Hawaiian, gardenview bungalow-deluxe. De bungalows zijn in de prachtige tuin gelegen en de rand van het strand gelegen. Ook beschikt het resort over een suite, de naam van de suite is Prince. Bovengenoemde type verschillen allemaal iets op het gebied van styling maar in grote lijnen zijn ze allemaal hetzelfde ingericht. In de inrichting staat beleving van natuurlijke materialen centraal. Veel gebruikte materialen zijn bamboe/riet en hout en er wordt ook veel met de kleuren wit en groen gewerkt, dit zorgt voor frisse uitstraling. Iedere kamer, bungalow en suite heeft airconditioning, satelliet tv, toegang tot internet, minibar, telefoon, minibar, kluis en haardroger.

Voorzieningen

Genieten van een dag aan het strand? Het hotel heeft fijne ligstoelen onder een rieten parasol. Direct aan het strand ligt ook het restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijke maaltijd of van een lekkere cocktail.

Verder biedt het hotel: zwembad, fitnesscentre, kinderspeelplaats, beautysalon, kluisjes bij de receptie, oppasservices, draadloos internet toegang, souvenirshop en diverse andere services.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.