Long Hai, Anoasis Resort

Vietnam

In een nog ongerept stukje Vietnam, op zo’n 40 km van Vung Tau ligt een uniek villapark. Aflopend naar zee liggen er verschillende villa’s verspreid in de enorme tuin. Elke villa is uniek en fantastisch! Met bijzonder tegelwerk en huiselijke inrichting waar gebruik gemaakt is van de modernste materialen zijn de villa’s sfeervol gesitueerd met bijna allemaal uitzicht op zee. Het resort is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die een aantal dagen van de rust willen genieten zonder de accommodatie te hoeven verlaten. 

Locatie

Long Hai ligt nog een kilometer of 5 van het resort vandaan. Er zijn wat kleine winkeltjes met frisdranken aan de weg maar dat is het enige. Als u een taxi neemt bent u binnen 10 minuten bij de markthal in Long Hai. Verder is er om het resort niets, behalve het strand. 

Accommodatie

Er is geen één hotel in Vietnam wat hier op lijkt. Elke, in Franse stijl gebouwde villa of bungalow, draagt een mooie naam als: Prince-,  Princess villa of Pavillion bungalow. De inrichting is werkelijk fantastisch en u zult u er zeker snel thuis voelen. Er is veel ruimte, de kleinste bungalow is al 60m2.  Allen hebben een heerlijk terras. Natuurlijk ontbreekt er niets aan de faciliteiten. De verschillende typen:

  • Cottage bungalow: 60m2
  • Pavillion bungalow: 60m2
  • Family bungalow: van 65 to 110m2, 2 slaapkamers en 1 gedeelde badkamer vanuit beide kamers bereikbaar.
  • Villa: 160m2 incl. terras en tuin, 2 slaapkamers en 2 badkamers
Voorzieningen

Het grote zwembad ligt net achter het zandstrand dus u kunt prachtig over zee uitkijken. Bij de gezellige bar is het leuk om een drankje te muttigen.

Ontbijten en dineren doet u in het half ronde restaurant pal aan zee. U kunt ook genieten van de spa.