Halong Bay, Indochinasails

Vietnam

Altijd al een luxe cruise willen maken? Nu is dit de kans om één van de mooiste bestemmingen in Vietnam te verkennen met een van de meest luxe houten jonks van Vietnam.

Locatie

U vaart enkele dagen door een zeer bijzonder gebied, de Halong Bay. De grote baai ligt vlakbij de grens met China en heeft een oppervlakte van 1.500 km². Halong Bay is één van de meest schilderachtige plekken in Vietnam. In de baai liggen namelijk ruim 3.000 kalkrotseilanden die loodrecht oprijzen uit het water van de Golf van Tonkin. Volgens de legende zijn de eilanden ontstaan doordat een draak hier in zee landde en een deel van het land met zijn staart meenam en dit vervolgens onder water liet verdwijnen. Alleen de hoger gelegen delen van de kust zijn boven het water blijven uitsteken. In werkelijkheid zijn de grillige vormen van de rotsen ontstaan door de eeuwenlange invloed van wind, regen en golven. Het maakt onderdeel uit van het Karst-gebergte, dat doorloopt tot in China.

Accommodatie

Indochina Sails heeft Premium schepen: grotere schepen met 15 of 23 hutten. Deze schepen vallen in de 4* categorie.

 

De gehele boot is van hout, en ook uw kamers zijn fraai afgewerkt met hout. Alle kamers hebben een raam en dus altijd een mooi uitzicht. U kunt kiezen uit een twin bed (twee losse bedden) of een double bed (een tweepersoons bed). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, ventilator, minibar en privé-badkamer met douche. Tevens zijn er in alle kamers reddingvesten aanwezig.

 

Voorzieningen

Aan boord kunt u de dag beginnen met Tai Chi Lessen bij zonsopkomst. Op het zonnedeck kunt u alles aan u voorbij laten trekken en genieten van een drankje. Er is ook gelegenheid om te zwemmen, snorkelen en te kayakken.

In het restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd en in de bar kunt u de dag afsluiten met een goed glas wijn of een lekkere cocktail.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën