Ho Chi Minh City, Majestic Hotel

Vietnam

Een klassiek gebouw uit 1925 dat door de jaren heen vele functies heeft gehad. Door de rijke geschiedenis is dit prachtige hotel een goede aansluiting op uw reis door het interessante Vietnam. Bij binnenkomst in de prachtige lobby speelt vaak iemand op de piano. Er is nog een mooi glas in lood raam in het plafond van de lobby. De inrichting van dit hotel is bijzonder smaakvol met prachtige kroonluchters, tapijten en mooie zitjes.  De service van het Majestic Hotel is uitstekend.

Locatie

Het hotel is zeer centraal gelegen in een levendige wijk met restaurantjes en vele bezienswaardigheden zoals de Ben Thanh markt, Opera House en de Notre Dame kathedraal. Tevens kijkt het hotel uit over de Saigon Rivier.

Accommodatie

Alle 175 kamers hebben hoge plafonds, een houten vloer en zijn fraai afgewerkt met hout. De inrichting van de kamers is bijzonder smaakvol, waarin het gebruik van hout, mooie details en lichte kleuren centraal staan. Het hotel beschikt over 8 verschillende kamertypen;  Colonial room, Colonial city deluxe room, Colonial pool deluxe room, Colonial Saigon River deluxe room, Classic River deluxe room-Old Wing, Colonial Suite, Colonial Majestic Suite en een Colonial President Suite. De kamers hebben verschillende uizichten, een aantal kijken uit over het zwembad aan de achterzijde van het gebouw en er zijn tevens kamers met zicht op de rivier aan de voorkant van het gebouw, hier kunt u wat geluid van de straat verwachten. Naast het fruitmandje bij aankomst heeft elke kamer de volgende faciliteiten: airconditioning, kabel tv en radio, minibar, telefoon, minibar, kluis, haardroger, paraplu en koffie en theefaciliteiten.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over verschillende restaurants, bars en een lounge. In de mooie Breeze Sky Bar kan u genieten van een prachtig uitzicht over de Saigon River. Het mooie zwembad biedt de benodigde verkoeling.

Verder biedt het hotel een zwembad, fitnesscentrum, snookertafel, sauna en massage, wasservice, geldwisselkantoor, roomservice, souvenirshop, bloemist, reisbureau en diverse andere services.